Lahjoittaminen


Kertalahjoittaminen

Tilisiirto:

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustili: Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 1177.

Share

Viitenumerot maksettaessa lahjoitustilille:

1177 Yleinen
2299 Steriloinnit
5911 Valistus
1245 Carpe
1258 One Rescue Association / Cosoban tarha
12522 Ioana Bodea
12535 M.G. Rescue
12551 Luiza Mandru
12577 Mihaela Soare
12564 Happy Dogs Moreni

Share

MobilePay-lahjoitus:

Voit lahjoittaa MobilePay-älypuhelinsovelluksen kautta haluamasi summan. Lähelä lahjoituksesi lyhytnumeroomme 23855. Halutessasi voit kirjoittaa viestikenttään viitenumeron (yllä olevasta listasta), johon haluat ohjata summan.

Kuukausilahjoitus

Tukisitko sinä Romanian koiria kuukausittain viiden, kymmenen tai muutaman kymmenen euron verran? Summa ei ole tärkein, vaan se, että yritämme kaikkemme yhdessä! Pienistä puroista kasvaa iso joki, joten pienikin lahjoitus on todella merkittävä. Kuukausilahjoittajaksi liittyminen on helppoa ja tehokas tapa auttaa!

Toimi näin:

  1. Valitse vapaavalintainen summa, jonka haluat lahjoittaa kuukausittain.
  2. Mene verkkopankkiisi ja tee uusi maksu, kirjoita saajaksi Rescueyhdistys Kulkurit ry ja tilinumeroksi FI73 1029 3000 3566 41. Kirjoita viitteeksi haluamasi kohde yllä olevasta viitelistasta.
  3. Merkitse maksu lähtemään tililtäsi kuukausittain, vapaavalintaisena päivänä.

Suurkiitos kuukausilahjoittajaksi ryhtymisestä!

Järjestä oma keräys somessa

Kuka tahansa voi helposti järjestää keräyksen Facebookissa tai Instagramissa. Facebookissa pääset alkuun täältä ja Instagramissa voit valita varainkeruutarran liittämisen joko Instagramin tarinaan tai yksittäiseen postaukseen.

Täältä löydät vastaukset usimmiten kysyttyihin kysymyksiin oman keräyksen järjestämisestä!

Muu lahjoittaminen

Yhteistyötarhoillamme Romaniassa tarvitaan säännöllisesti apuamme niin koirien päivittäisen ravinnon turvaamiseksi, kuin myös monenlaisten tarvikkeiden hankkimisessa.

Auttamistapoja on useita. Yksityishenkilönä tai yrityksen puolesta voit lahjoittaa ruoan lisäksi tarvikkeita. Kohdassa Keinot auttaa saat lisätietoa muista auttamiskeinoista.

 

Otamme vastaan alla (ja flyerissa) listattuja lahjoituksia koirille. Huomioithan, että tilanpuutteen ja lähetysten optimoinnin takia emme tällä hetkellä ota vastaan liinavaatteita, pyyhkeitä, peittoja ym. tekstiilejä. Myöskään muoviset ruokakupit tai juoksuhousut eivät ole käyttökelpoisia Romaniassa.

Varmistathan, että päiväyksellisissä tuotteissa ei ole mennyt käyttöpäivä umpeen. Emme ota vastaan avattuja ruokasäkkejä tämänhetkisistä varastointiolosuhteista johtuen. Näin pyrimme ennaltaehkäisemään jyrsijöiden pääsyn ruokasäkkeihin.

Lista tarpeellisista ruoista ja tarvikkeista:

– Koiranruoka
– Ulko- ja sisäloishäädöt (esim. Axilur, Drontal, Frontline, Advocate, Stronghold)
– Nutri-plus -ravintolisä
– Vitamiinit ja muut ravintolisät
– Desinfiointiaineet, pesuaineet, kumihanskat, sidetarvikkeet
– Koiran äidinmaidonkorvike
– Kuljetushäkit ja lentokuljetusboksit
– Sirunlukijat
– Trimmerit
– Kamerat, kannettavat tietokoneet ja matkapuhelimet, joissa on tarvittavat tarvikkeet mukana
– Kirjekuoret ja käyttämättömät postimerkit
– Jätesäkit
– Pakkausteippi
– Kiristekalvo

Romaniaan lähtevien ruoka- ja tavaralahjoitusten yhteyshenkilö on Camilla Rask.

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kanssa yhteistyössä ruoka- ja tarvikekeräyksiä vastaanottamassa on Musti ja Mirri Järvenpää (Pajalantie 19, 04410 Järvenpää).


Otathan yhteyttä lahjoitusvastaavaan myös silloin, jos mielessäsi on jotain muuta lahjoitettavaa tavaraa, jota listaltamme ei löydy. Otamme myös vastaan arpajaisvoitoiksi sopivaa tavaraa tapahtumiimme sekä hyväkuntoista, ehjää, siistiä tai arvokkaampaa tavaraa myytäväksi kirpputorilla, tapahtumissa ja Facebookin huutokauppatapahtumissa (vaatii sisäänkirjautumisen).

Tapahtumiin etsimme jatkuvasti myös uusia niin yksityishenkilö kuin yritys yhteistyökumppaneita. Yhteistyö voi olla kampanjaluontoista tai jatkuvaa, ja tavaralahjoitukset tai muu sponsorointi voi kohdistua esimerkiksi yhteen tapahtumaan tai mahdollisesti tiettyyn toiminnan osa-alueeseen. Lähdemme mielellämme mukaan erilaisiin yhteistyökuvioihin. Yritys yhteistyötä koskien olethan yhteydessä Salla Honkapäähän.

Kiitos avustasi!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.

Share

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.