Keinot auttaa

Jäseneksi liittyminen

Liittymällä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi tuet arvokasta eläinsuojelutyötä ja yhdistyksen toimintaa. Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen jäsenille avoimiin kokouksiin, jolloin pääset konkreettisesti vaikuttamaan käyttämällä äänioikeutesi. Saat käyttöösi myös muut jäsenedut.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 30 euroa. Yritysjäsenyyden suuruus on 250 euroa. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, ja se käytetään kokonaisuudessaan kodittomien eläinten auttamiseen. Voit täyttää jäsenhakemuksen täällä.

Lahjoitukset

Yhteistyötarhoillamme Romaniassa tarvitaan säännöllisesti apuamme monenlaisten tarvikkeiden ja ruuan hankkimisessa. Kohdassa Lahjoittaminen on ajantasainen lista tarpeellisista tarvikkeista, joita otamme ilomielin vastaan. Aina tarpeellisia ovat esimerkiksi matolääkkeet, Nutriplus-ravintolisä sekä koiranruoka.

Kulkurit alkoi lähettämään lahjoituskuormia Romaniaan lokakuussa 2014. Voit esimerkiksi osallistua lahjoituskuormien kuljetuskustannuksiin haluamallasi summalla tai lahjoittaa tarvikkeita.

Kodittomia koiria voit auttaa myös osallistumalla keräyksiimme. Löydät keräyspisteet täältä. Vantaalla K-Supermarket Herkkupähkinässä on tukijamme ansiosta lipas, johon kaupan asiakas voi halutessaan lahjoittaa pullokuittinsa.

Voit lisäksi lahjoittaa osaamistasi tekemällä käsitöitä (neuloa villasukkia, tehdä koirille leluja, muotoilla koruja jne.) tai lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa Kulkurien nettihuutista, myyjäisiä ja kirpputorimyyntiä varten. Myös leivonnaisille on tapahtumissa suuri kysyntä. Voit myös auttaa tarjoamalla apuasi tapahtumien järjestämisessä tai keräämällä arpajaisvoittoja tapahtumiamme varten. Otathan tällöin ensin yhteyttä yhdistykseen.

Kulkurien tekemää eläinsuojelutyötä voit myös tukea lahjoittamalla haluamasi summan yhdistyksen pankkitilille. Tarkemmat ohjeet löydät täältä. Myös MobilePay on kätevä tapa auttaa.

Testamenttilahjoittaminen on yksi tapa turvata yhdistyksen eläinsuojelutyön jatkuminen elinvoimaisena myös tulevaisuudessa ja viestiä siitä, mitä olet pitänyt tärkeänä elämäsi aikana. Tutustu testamenttilahjoittamiseen.

Kodittoman koiran adoptointi

Adoptoimalla annat hylätylle eläimelle mahdollisuuden parempaan elämään. Resuceyhdistys Kulkurit ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on rekisteröitynyt eläinten maahantuojille vaadittavaan TRACES-järjestelmään. Järjestelmä mahdollistaa eläinten liikkumisen jäljittämisen EU:n sisällä. Tutustu eläimen adoptointiprosessiin täällä.

Kotihoitajuus

Sitoutuneita kotihoitajia tarvitaan jatkuvasti niin koirille kuin kissoillekin. Kotihoitajuudesta kerrotaan lisää täällä.

Projektit ja kampanjakeräykset

Voit tutustua ja osallistua Kulkurien projekteihin ja kampanjakeräyksiin täällä. Steriloinnit ovat yhdistyksemme kulmakivi ja sterilointiprojektien ja -kampanjoiden tukeminen Romaniassa tärkein työmme. Voit seurata saavutuksiamme steriloinneissa täällä. A little help from my friend taas on vuonna 2019 luotu tapa auttaa ruohonjuuritasolla ja avustaa aina yhtä yksittäistä kohdetta kerrallaan.

Tiedon jakaminen ja kannatustuotteet

Vaikuttava auttamisen muoto on levittää tietoa rescuetoiminnasta sekä yhdistyksestämme. Näin voit auttaa kodittomia eläimiä löytämään koteja ja vaikuttaa asenteisiin. Voit esimerkiksi jakaa tietoa Kulkurien projekteista ja tapahtumista sosiaalisessa mediassa sekä tulostaa ja jakaa esitteitä ja flyereita, jotka löydät täältä. Kätevä tapa auttaa on myös tykätä Kulkurien Facebook -sivusta ja jakaa julkaisuja.

Tukeasi voit lisäksi antaa tekemällä eettisiä ostoksia Hobo Shop -verkkokaupassa.

Lisätietoa auttamiskeinoista saat Kulkurien tapahtumavastaavalta Nina Nyfors-Vartialta.

Kaikki apu on tarpeellista. Kiitos, että välität!

 

Kuva: Veera Nuri

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa