Keinot auttaa


Jäseneksi liittyminen

Liittymällä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi tuet arvokasta eläinsuojelutyötä ja yhdistyksen toimintaa. Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen jäsenille avoimiin kokouksiin, jolloin pääset konkreettisesti vaikuttamaan käyttämällä äänioikeutesi. Saat käyttöösi myös muut jäsenedut.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2022 on 30 euroa. Yritysjäsenyyden suuruus on 250 euroa. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, ja se käytetään kokonaisuudessaan kodittomien eläinten auttamiseen.


Tee rahalahjoitus

Yksi tärkeimmistä tavoista auttaa on osallistua keräyksiimme. Kulkurien tekemää eläinsuojelutyötä voit tukea lahjoittamalla joko tililahjoituksena tai Mobile Paylla.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi helposti määrittelemällä lahjoituksestasi toistuva omassa verkkopankissasi.

Testamenttilahjoittaminen on myös yksi tapa turvata yhdistyksen eläinsuojelutyön jatkuminen elinvoimaisena tulevaisuudessa ja viestiä siitä, mitä olet pitänyt tärkeänä elämäsi aikana. Tutustu testamenttilahjoittamiseen.


Lahjoita tarvikkeita, käsitöitä ja myytävää

Voit lisäksi lahjoittaa osaamistasi tekemällä käsitöitä (esimerkiksi neuloa villasukkia, tehdä koirille leluja tai muotoilla koruja) tai lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa Kulkurien huutokauppoja, myyjäisiä ja kirpputorimyyntiä varten. 

Yhteistyötarhoillamme Romaniassa tarvitaan myös säännöllisesti apua monenlaisten tarvikkeiden ja ruuan hankkimisessa. Täältä löydät ajantasaiset tiedot tarpeellisista tarvikkeista, joita otamme ilomielin vastaan.


Auta tapahtumissa tai keräämällä varoja

Voit myös auttaa antamalla aikaasi. Voit esimerkiksi pistää pystyyn oman kirpputoripöydän Kulkurien hyväksi tai kerätä varoja yrityksesi kautta. Täältä löydät tulostettavaa infomateriaalia vapaasti jaettavaksi.

Tarvitsemma myös jatkuvastu apuvoimia tapahtumien järjestämisessä sekä koirien luovutuspäivissä, niiden saapuessa Romaniasta Suomeen omiin koteihinsa.

Lisätietoa auttamiskeinoista saat Kulkurien tapahtumavastaavalta Nina Nyfors-Vartialta


Osta kannatustuotteita

Tekemällä ostoksia verkkokaupastamme teet paljon hyvää, sillä tuotto ohjataan kestävään eläinsuojelutyöhön.

Verkkokaupastamme Hobo Shopista löydät eettisiä lahjakortteja, upeita vaatteita ja ihania lahjaideoita itselle ja kaverille. Hobo Shopista löydät myös yhdessä FinNeron kanssa tuotetun koirien Matkalla kotiin -koiratarvikemalliston.


Ryhdy kotihoitajaksi

Kotihoitajuus on yksi Kulkurien adoptiotoiminnan kulmakivistä sekä miellyttävä ja mukava tapa olla mukana rescuetoiminnassa.  Meillä on jatkuva tarve sitoutuneille kotihoitajille, jotka tarjoavat koiralle turvallisen pysähdyspaikan matkalla kohti omaa kotia.


Kodittoman koiran adoptointi

Adoptoimalla annat hylätylle eläimelle mahdollisuuden parempaan elämään. Resuceyhdistys Kulkurit ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on rekisteröitynyt eläinten maahantuojille vaadittavaan TRACES-järjestelmään. Järjestelmä mahdollistaa eläinten liikkumisen jäljittämisen EU:n sisällä. Tutustu eläimen adoptointiprosessiin täällä.

Kaikki kauttamme kotia etsivät koirat löydät täältä.


Tiedon jakaminen

Vaikuttava auttamisen muoto on levittää tietoa rescuetoiminnasta sekä yhdistyksestämme. Näin voit auttaa kodittomia eläimiä löytämään koteja ja vaikuttaa ihmisten asenteisiin koskien ulkomaalaisia rescuekoiria. Jakamalla tietoa, tuet toimintaamme ja autat meitä keräämään varoja auttamista varten.

Voit esimerkiksi jakaa tietoa Kulkurien projekteista ja tapahtumista sosiaalisessa mediassa sekä tulostaa ja jakaa esitteitä ja flyereita, jotka pääset lataamaan täältä. Kätevä tapa auttaa on myös tykätä Kulkurien Facebook-sivusta, seurata yhdistystä Instagramissa ja jakaa julkaisuja.

Tilaa joulukortteja


Joulukorttien yhteistilaus

Joulu on pian jo ovella – ja niin ovat myös Kulkureiden joulukortit!

Aika joulutervehdyksille lähenee, ja mikä olisikaan ilahduttavampaa kuin lähettää läheisille kauniit joulukortit. Nyt voit samalla tukea Kulkureiden tekemää eläinsuojelutyötä helpolla ja hauskalla tavalla: nimittäin joulukorttien yhteistilauksella! 

Joulukorttien tilaaminen yhdessä ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa on helppo tapa auttaa ja yhteistilauksen tekeminen on yksinkertaista.

Tutustu tilausohjeisiin


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.