Liity jäseneksi

Liittymällä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi tuet arvokasta eläinsuojelutyötä ja yhdistyksen toimintaa. Jäsenenä saat tietoa käynnissä olevista kampanjoista ja työstämme ensimmäisten joukossa, saat osallistua vain jäsenille avoimiin kokouksiin ja saat myös käyttöösi jäsenedut.

Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa, ja se käytetään kodittomien eläinten auttamiseen. Eri jäsenmuodot ja jäsenmaksujen suuruudet löydät klikkaamalla linkkiä.

Tee rahalahjoitus

Yksi tärkeimmistä tavoista auttaa on osallistua keräyksiimme. Kulkurien tekemää eläinsuojelutyötä voit tukea lahjoittamalla joko tililahjoituksena tai Mobile Paylla.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi helposti määrittelemällä lahjoituksestasi toistuva omassa verkkopankissasi.

Testamenttilahjoittaminen on myös yksi tapa turvata yhdistyksen eläinsuojelutyön jatkuminen elinvoimaisena tulevaisuudessa ja viestiä siitä, mitä olet pitänyt tärkeänä elämäsi aikana. Tutustu testamenttilahjoittamiseen.

Lahjoita tarvikkeita, käsitöitä ja myytävää

Voit lisäksi lahjoittaa osaamistasi tekemällä käsitöitä (esimerkiksi neuloa villasukkia, tehdä koirille leluja tai muotoilla koruja) tai lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa Kulkurien huutokauppoja, myyjäisiä ja kirpputorimyyntiä varten. 

Yhteistyötarhoillamme Romaniassa tarvitaan myös säännöllisesti apua monenlaisten tarvikkeiden ja ruuan hankkimisessa. Täältä löydät ajantasaiset tiedot tarpeellisista tarvikkeista, joita otamme ilomielin vastaan.

Auta tapahtumissa ja keräyksissä

Voit myös auttaa antamalla aikaasi. Voit esimerkiksi pistää pystyyn oman kirpputoripöydän Kulkurien hyväksi tai kerätä varoja yrityksesi kautta. Täältä löydät tulostettavaa infomateriaalia vapaasti jaettavaksi.

Tarvitsemma myös jatkuvastu apuvoimia tapahtumien järjestämisessä sekä koirien luovutuspäivissä, niiden saapuessa Romaniasta Suomeen omiin koteihinsa.

Lisätietoa auttamiskeinoista saat Kulkurien tapahtumavastaavalta Nina Nyfors-Vartialta

Osta kannatustuotteita

Tekemällä ostoksia verkkokaupastamme teet paljon hyvää, sillä tuotto ohjataan kestävään eläinsuojelutyöhön.

Verkkokaupastamme Hobo Shopista löydät eettisiä lahjakortteja, upeita vaatteita ja ihania lahjaideoita itselle ja kaverille. Hobo Shopista löydät myös yhdessä FinNeron kanssa tuotetun koirien Matkalla kotiin -koiratarvikemalliston.

Ryhdy kotihoitajaksi

Kotihoitajuus on yksi Kulkurien adoptiotoiminnan kulmakivistä sekä miellyttävä ja mukava tapa olla mukana rescuetoiminnassa.  Meillä on jatkuva tarve sitoutuneille kotihoitajille, jotka tarjoavat koiralle turvallisen pysähdyspaikan matkalla kohti omaa kotia.

Kodittoman koiran adoptointi

Adoptoimalla annat hylätylle eläimelle mahdollisuuden parempaan elämään. Resuceyhdistys Kulkurit ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on rekisteröitynyt eläinten maahantuojille vaadittavaan TRACES-järjestelmään. Järjestelmä mahdollistaa eläinten liikkumisen jäljittämisen EU:n sisällä. Tutustu eläimen adoptointiprosessiin täällä.

Kaikki kauttamme kotia etsivät koirat löydät täältä.

ihana Kaarle Kustaa 2/23

Tiedon jakaminen

Vaikuttava auttamisen muoto on levittää tietoa rescuetoiminnasta sekä yhdistyksestämme. Näin voit auttaa kodittomia eläimiä löytämään koteja ja vaikuttaa ihmisten asenteisiin koskien ulkomaalaisia rescuekoiria. Jakamalla tietoa, tuet toimintaamme ja autat meitä keräämään varoja auttamista varten.

Voit esimerkiksi jakaa tietoa Kulkurien projekteista ja tapahtumista sosiaalisessa mediassa sekä tulostaa ja jakaa esitteitä ja flyereita, jotka pääset lataamaan täältä. Kätevä tapa auttaa on myös tykätä Kulkurien Facebook-sivusta, seurata yhdistystä Instagramissa ja jakaa julkaisuja.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.