Steriloinnit lukuina ja kokonaisuutena

Lukuja sterilointitoiminnasta yhdistyksen alusta nykyhetkeen

Tältä sivulta löydät tietoa sterilointitoimintaamme liittyen yhdistyksemme toimintajan alusta aina nykyhetkeen, päivitämme tietoja kuukausittain. Tietoja on jaettu kolmeen eri osioon:

  • Sterilointien määrät yhteensä sekä eriteltynä vuosittain
  • Sterilointeihin lahjoitettujen rahalahjoituksien summat yhteensä ja vuosittain eriteltynä
  • Lahjoitusvarojen käyttö sterilointitoiminnassa

 

Sterilointimäärät

Iloksemme vuosi vuodelta sterilointitoiminnan tärkeys on saatu tuotua paremmin esille ja se on myös herättänyt kiinnostusta entistä enemmän. Tällä sivulla kerrottujen sterilointitoiminnan lukujen lisäksi voit tutustua aiheeseen lisää muunmuassa sterilointien usein kysytyt kysymykset sekä ajankohtaiset uutiset sivuilta.

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yksi keskeisimmistä toimintaperiaatteista on tukea sterilointeja kohdemaassamme Romaniassa ja sitä kautta vähentää kulkukoirien määrää eettisesti, humaanisti ja pysyvästi, kestävän kehityksen keinoin. Yhdistys on toiminta-aikanaan steriloinut yhteensä 23 711 eläintä. Tavoitteemme on päästä yli 25 000 sterilointiin tämän vuoden aikana.

Oheisesta kaaviosta käyvät ilmi sterilointien määrät yhdistyksen toiminta-ajan alusta aina 31.8.2021 saakka. Kaaviosta pääsee tarkastelemaan tehtyjen sterilointien määrää sekä sterilointeihin käytettyjä lahjoitusvaroja vuositasolla. Päivitämme tietoja kuukausittain. Kuluvan vuoden osalta tarkempaan erittelyyn pääset steriloinnit lukuina 2021 sivulla.

 

Lahjoitukset

Rescueyhdistys Kulkurit ry pyrkii kaikessa toiminnassamme avoimuuteen, ja yhtenä osana avoimuuden ylläpitämiseksi tiedotamme säännöllisesti tilillemme tulleista lahjoituksista ja niiden käytöstä.

Meille osoitettujen lahjoitusten tehokkuusprosentti on 100%. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdistykselle osoitetut lahjoitukset ohjataan osoitettuihin kohteisiin lyhentämättömänä. Yhdistyksen hallinnolliset kulut, kuten työntekijöiden palkat, vuokratilan kulut ja muut välttämättömät kulut katetaan jäsenmaksujen ja tapahtuma- ja kannatustuotteiden tuotoilla. Rahalahjoituksien tarkempaan erittelyyn pääsee tutustumaan täältä.

Lahjoittajien tietoinen halu ohjata varoja tähän toimintamme keskeiseen osa-alueeseemme, sterilointitoimintaan, näkyy viitteellisten lahjoitusvarojen osuuden kasvussa vuosittain. Tänä vuonna olemme jo nyt vastaanottaneet yli 20% enemmän viitteellisiä lahjoituksia kuin viime vuonna. Myös vuosien 2019 ja 2020 välillä kasvu oli 12,5%. Toiminnanajan alusta tämän vuoden 31.8. mennessä olemme vastaanottaneet viitteellisiä lahjoituksia sterilointeihin yhteensä 252 029,64€.  Summa on uskomattoman upea ja haluammekin kiittää kaikkia sen mahdollistaneita, aiheesta onkin sivuillamme myös oma kiitos uutinen. Viitteelisten lahjoituksien summat käyvät ilmi yllä kerrotun rahalahjoitukset sivun lisäksi myös toimintakertomuksistamme.

 

Lahjoitusvarojen käyttö

On hienoa päästä kertomaan tukijoillemme miten paljon he ovatkaan mahdollistaneet kaikkien näiden vuosien aikana sekä samalla esitellä aihetta kaikille siitä kiinnostuneille.

Yhdistyksen yhdeksänvuotisena toiminta-aikanamme on 31.8.2021 mennessä sterilointeihin käytetty lahjoitusvaroja yhteensä 610 919,38€. Tästä yli 600 000,00€ summasta löytyy elokuulta oma uutisensa täältä.

Sterilointitoiminnan näkyvyyden parantamisen kautta sterilointien viitteellisten lahjoitusten osuus sterilointitoimintaan käytettävästä budjetista on noussut vuosi vuodelta, tämän lisäksi tarvitaan kuitenkin myös iso summa yleisiä lahjotusvaroja kokonaisuuden mahdollistamiseksi. Mikäli tarkastelemme koko toiminnanaikana viitteellisten lahjoitusten osuutta kaikista sterilointitoimintaan käytetyistä varoista on näiden viitteelisten lahjoitusten osuus 41,30%. Vertailuna kuluvan vuoden tavoitteemme on 66,67% viitteellisiä lahjoituksia ja loput 33,33% yleisiä lahjoitusvaroja. Alla olevasta kaaviosta pääseekin tarkastelemaan paljonko olemme vastaanottaneet sterilointien viitteellisiä lahjoituksia vuosittain ja paljonko sterilointitoimintaan on näiden lisäksi käytetty yleisiä lahjoitusvaroja koko toiminta-aikana.

 

Haluatko olla mukana tukemassa kestävää eläinsuojelutyötä?

Yksi sterilointi Romaniassa maksaa noin 30 euroa. Voit tukea sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla.

Lahjoitustiedot:
Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili:
Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 2299.

MobilePaylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi 2299 tai steriloinnit.

Lue lisää Romaniassa tehtävästä sterilointityöstä täältä.

Kiitos tuestasi!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa