Tältä sivulta löydät tietoa Kulkurien järjestämistä tapahtumista. Sivulla on myös tapahtumat, joissa Kulkurit on mukana. Klikkaamalla tapahtuman otsikkoa saat lisätietoa siitä. Otamme tapahtumissa vastaan myös lahjoituksia kodittomille koirille ja kissoille.

Tapahtumat löydät myös nettikalenterista. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja juttelemaan kodittomien eläinten asioista!

 

Tarvitsemme tapahtumien onnistumiseksi useita tapahtuma-avustajia erilaisiin tehtäviin esimerkiksi myymään buffetin herkkuja tai kasaamaan pöytiä. Jos viihdyt parhaiten keittiössä, voit myös leipoa tapahtumia varten.

Lisäksi tarvitsemme apua tapahtumien mainostamisessa. Voit esimerkiksi jakaa tietoa Kulkurien tapahtumista sosiaalisessa mediassa sekä tulostaa ja jakaa esitteitä ja flyereita, jotka löydät täältä. Kätevä tapa auttaa on myös tykätä Kulkurien Facebook -sivusta ja jakaa yhdistyksen julkaisuja omalla aikajanallasi.

Mikäli haluat tulla mukaan auttamaan tapahtuman järjestämisessä, otathan yhteyttä  sähköpostitse: nina.nyfors-vartia(at)kulkurit.fi.

Tulevat tapahtumat:

Menneet tapahtumat: