Liity jäseneksi


 

Yhdistykselle jäsenet ovat se voimavara, jotka pienellä vuosittaisella jäsenmaksullaan takaavat, että yhdistyksen toiminta voi jatkua pitkällä tähtäimellä. Jäsenmaksut siis luovat tällaiselle lahjoitusvaroin toimivan yhdistyksen toiminnalle vankan pohjan.

Paitsi, että jäsenet tukevat toimintaamme Romanian koirien parissa vuosittain, pääsevät jäsenet myös esimerkiksi osallistumaan yhdistyksen päätöksentekoon ja vaikuttamaan ruohonjuuritasolla. Teemme myös yhteistyötä useiden eläinalan yritysten kanssa, jotka tarjoavat yhdistyksemme jäsenille mahtavia jäsenetuja. Edut löydät täältä.

Liittymällä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi tuet arvokasta eläinsuojelutyötä. Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen jäsenille avoimiin kokouksiin, jolloin pääset konkreettisesti vaikuttamaan käyttämällä äänioikeutesi. Saat käyttöösi myös yhdistyksen upeat jäsenedut.

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Lue lisää yritysjäsenyydestä täältä. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Voit liittyä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Lähettämällä jäsenhakemuslomakkeen:

  • haet Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenyyttä
  • hyväksyt yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen
  • sitoudut ilmoittamaan mahdollisesta jäsenyydestä eroamisestasi tai muuttuneista osoitetiedoistasi yhdistykselle
  • annat suostumuksesi siihen, että Rescueyhdistys Kulkurit Ry kerää jäsenhakemuksestasi tarvittavat henkilötiedot jäsenrekisterin ylläpitoa varten. Lisätietoja asiasta löydät täältä.

Lähetämme ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun jäsenhakemuksesi on saapunut ja hyväksytty. Pyrimme kuittaamaan saapuneet jäsenhakemukset noin viikon kuluessa. Hyväksymme uusia jäseniä noin kerran kuussa jäsenkokouksessa.

Jäsenmaksun suuruus on yksityisiltä henkilöiltä 30 euroa/vuosi ja yrityksiltä tai yhteisöiltä 250 euroa/vuosi. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemuksestasi, olethan yhteydessä jäsenvastaavaamme Stefaniehen.

 

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.