Liity jäseneksi

Liittymällä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi tuet arvokasta eläinsuojelutyötä. Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen jäsenille avoimiin kokouksiin, jolloin pääset konkreettisesti vaikuttamaan käyttämällä äänioikeutesi. Saat käyttöösi myös muut jäsenedut. Jos haluat olla osa tätä aktiivista, avointa ja kestävään kehitykseen panostavaa vapaaehtoistyötä, liity nyt!

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.
Voit liittyä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Lähettämällä jäsenhakemuslomakkeen:

  • haet Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenyyttä
  • hyväksyt yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen
  • sitoudut ilmoittamaan mahdollisesta jäsenyydestä eroamisestasi tai muuttuneista osoitetiedoistasi yhdistykselle
  • annat suostumuksesi siihen, että Rescueyhdistys Kulkurit Ry kerää jäsenhakemuksestasi tarvittavat henkilötiedot jäsenrekisterin ylläpitoa varten. Lisätietoja asiasta löydät täältä https://kulkurit.fi/about/tietosuoja/

Lähetämme ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun jäsenhakemuksesi on saapunut ja hyväksytty. Pyrimme kuittaamaan saapuneet jäsenhakemukset noin viikon kuluessa. Hyväksymme uusia jäseniä noin kerran kuussa jäsenkokouksessa. Mikäli sinulla on kysyttävää hakemuksestasi, olethan yhteydessä jäsenvastaavaamme Leilaan.

Jäsenmaksun suuruus on:

    • yksityisiltä henkilöiltä 30 euroa/vuosi
    • yrityksiltä/yhteisöiltä 250 euroa/vuosi

Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu.

Jatkossa kalenterivuoden jäsenmaksun voi maksaa heti vuodenvaihteen jälkeen. Toivomme suoritusta ennen yhdistyksen vuosikokousta, jonka ajankohta ilmoitetaan kotisivuillamme. Kokous pidetään vuosittain ennen huhtikuun loppua. Jäsenmaksu maksetaan alla olevilla tiedoilla:

Tilinumero: FI95 1029 3000 3566 33
Saaja: Rescueyhdistys KULKURIT ry
Viite: 1122

Jos maksu suoritetaan jonkun muun tililtä, ilmoitathan siitä sähköpostitse, jotta osaamme yhdistää maksun oikeaan henkilöön.

Täytä jäsenhakemus täällä!

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa