Haluatko auttaa Romanian kodittomia koiria ja tukea Kulkurien toimintaa? Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi!

Yhdistykselle jäsenet ovat se voimavara, jotka pienellä vuosittaisella jäsenmaksullaan takaavat, että yhdistyksen toiminta voi jatkua pitkällä tähtäimellä. Jäsenmaksut siis luovat tällaiselle lahjoitusvaroin toimivan yhdistyksen toiminnalle vankan pohjan.

Jäsenten panos yhdistyksessä on sanoin kuvaamattoman tärkeä. Liittymällä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäseneksi tuet arvokasta eläinsuojelutyötä Romanian kodittomien koirien parissa. Pääset perehtymään tekemäämme työhön esimerkiksi toimintakertomustemme kautta.

Teemme myös yhteistyötä usean eläinalan yritysten kanssa, jotka tarjoavat yhdistyksemme jäsenille mahtavia jäsenetuja, joihin pääset tutustumaan tarkemmin tämän sivun lopussa.

Jäsenmuodot

Voit liittyä tukijäseneksi (30 €/kalenterivuosi), nuorisojäseneksi (18 €/kalenterivuosi), perhejäseneksi (27 €/kalenterivuosi) tai varsinaiseksi jäseneksi (37 €/kalenterivuosi).

Tarkemman kuvauksen eri jäsenmuodoista löydät alta.

Tukijäsenyys (30 €/kalenterivuosi)

Tukijäsenenä autat eläimiä ja tuet työtä kodittomien koirien puolesta maksamalla vuosittaisen 30 € jäsenmaksun. Tukijäsenenä saat käyttöösi upeat jäsenedut ja kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen. Tukijäsenellä on myös läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa, joten pääset mukaan seuraamaan yhdistyksen ydintoimintoja läheltä.

Nuorisojäsenyys (18 €/kalenterivuosi)

Nuorisojäsenyys sopii erinomaisesti kaikille 0-17 -vuotiaille, jotka haluavat osallistua maailman kodittomien koirien auttamiseen. Myös nuorisojäsenet saavat 18 € vuosittaisella jäsenmaksulla käyttöönsä jäsenedut sekä kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen.

Perhejäsenyys (27 €/kalenterivuosi)

Voit liittyä perhejäseneksi, kun joku ruokakunnassasi on jo täyden jäsenmaksun maksava tukijäsen. Perhejäsenen vuosittainen jäsenmaksu on 27 € ja perhejäsen saa täysin samat edut kuin muutkin tukijäsenet. Perhejäsenen jäsenhakemukseen tarvitaan myös jo jäsenenä olevan perheenjäsenen tiedot.

Varsinainen jäsenyys (37 €/kalenterivuosi)

Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä pääset osallistumaan päätöksentekoon ja vaikuttamaan ruohonjuuritasolla äänioikeudellasi yhdistyksen kokouksissa. 37 € vuosittaisella jäsenmaksulla varsinaiset jäsenet saavat myös käyttöönsä jäsenedut ja kuukausittaisen digitaalisen uutiskirjeen. Varsinaisten jäsenten on oltava 18 vuotta täyttäneitä.

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö. Lähettämällä jäsenhakemuslomakkeen hyväksyt yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

  • Täytä alla oleva lomake
  • Hallitus hyväksyy uusia jäseniä jäsenkokouksissa 1-2 viikon välein
  • Lähetämme jäsenmaksulaskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty
  • Jäsenyys astuu voimaan ja saat jäsenedut käyttöösi, kun jäsenmaksu on maksettu

Jäsenmaksu kattaa aina koko meneillään olevan kalenterivuoden. Seuraavan vuoden jäsenmaksut maksetaan aina tammi-helmikuun vaihteessa, jolloin lähetämme uuden jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemuksestasi tai jäsenyydestä yleisesti, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme Taru Partaseen taru.partanen@kulkurit.fi.

Edut yhdistyksen jäsenille

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenenä saat nauttia upeista, yhteistyökumppaneidemme tarjoamista jäseneduista.

Kaikki tämänhetkiset yhteistyökumppanimme ja etumme löytyvät alta, ja jäsenhakemuksesi hyväksymisen jälkeen toimitamme sinulle sähköpostitse kaikki tarvittavat etukoodit ja ohjeet etujen käyttöön.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneduista, tai yrityksesi haluaisi tukea toimintaamme tarjoamalla etuja jäsenillemme, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme Taruun taru.partanen@kulkurit.fi.

 

3 Dog Night koirahotelli

3 Dog Night koirahotelli tarjoaa koiralähtöistä ja rescueystävällistä koiranhoitoa Pirkanmaalla maalaismaisemissa, koirien omassa Mökissä. 3 Dog Nightilla on myös paljon muita rescuekoirille sopivia palveluita.

Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennuksen kaikista 3 Dog Night koirahotellin palveluista.

Eläinopisto Fauna

Eläinopisto Fauna tarjoaa eläinten koulutuspalveluita sekä fyysisesti Uudellamaalla että verkkokursseina ja -luentoina. Eläinopisto Faunan kouluttajilla on laaja kokemus rescuekoirista sekä erilaisista käytöshaasteista.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Eläinopisto Faunan koulutuspalveluista -10 % alennuksen.

Ivana Helsinki

Ivana Helsinki on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia merkkejä muodin ja designin parissa. Ivana Helsingin vaatteissa ja tuotteissa yhdistyvät modernit muodin tyylit, slaavilainen melankolia ja skandinaaviset, selkeät linjat, nostalgiaa lukuunottamatta.

Ivana Helsingille erityisen tärkeää on luonnon ja eläinten hyvinvointi ja Ivana Helsinki tukeekin työssään laajasti eläinsuojelutyötä tekeviä tahoja.

Ivana Helsinki tarjoaa Kulkurien jäsenille -20 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista Ivana Helsingin nettikaupassa ja Gallerian Shopissa. -20% Gallerian vuokrasta juhla-, tapahtuma- ja kuvauskäyttöön

Koiramainen

Koiramainen on yhden naisen pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, joka tarjoaa lempeän kokonaisvaltaista hyvinvointia koirallesi, ammattitaitoisen koirahieronnan sekä ruokintakonsultaatioiden muodossa. Koiramaisen arvojen kulmakiviä ovat koiralähtöinen ja yksilöllinen palvelu, omaehtoisuus sekä osallisuus. Koiramaisella myös rescuekoirien erityistarpeet osataan ottaa huomioon.

Kulkurien jäsenet saavat Koiramaisen hieronta- ja ruokintapalveluista -10 % alennuksen, etu ei koske muita tuotteita.

Koiraparkki

Koiraparkki on kodinomainen koiran päivä- ja lomahoitopalvelu pääkaupunkiseudulla. Koiraparkilla on toimipisteitä Helsingin Vuosaaressa ja Kampissa sekä Espoon Latokaskessa. Koiraparkkia pyörittävät eläintenhoitajan koulutuksen omaavat ammattilaiset ja kaikki koirat ovat tervetulleita hoitoon rotuun tai ikään katsomatta.

Kulkurien jäsenet saavat -5-10 % alennusta kaikista hoitopalveluista (päivähoito, lomahoito, tuntiparkki ja iltaparkki) kaikilla toimipisteillä (Herttoniemi, Kamppi, Espoon Latokaski).

Koiruuksien Klubi

Koiruuksien Klubi tarjoaa eläinten koulutuspalveluita pääosin verkossa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Koiruuksien Klubilta löytyy verkkokursseja monenlaisiin tarpeisiin sekä runsaasti mielenkiintoisia webinaareja ja videovalmennuksia.

Koiruuksien Klubin kurssitarjonta sopii erinomaisesti myös kotiutuvalle rescuekoiralle ja ammattitaitoisilla kouluttajilla on laaja osaaminen erilaisten käytöshaasteiden parissa.

Kulkurien jäsenet saavat -10 % alennusta kaikista Koiruuksien Klubin verkkokursseista.

Koiravalokuvaus Stefanie Lindroos

Koiravalokuvaaja Stefanie Lindroos ikuistaa koirasi kuviin Uudellamaalla. Niin koiralähtöiset koirien muotokuvaukset kuin ryhmäkuvat omistajan tai muiden koirien kanssa onnistuvat ja myös koiran mahdollinen jännitys osataan ottaa huomioon kuvaussession aikana.

Kulkurien jäsenet saavat Stefanie Lindroosin koiran muoto- ja ryhmäkuvauksista -20 % alennuksen.

Milla Sipola Art

Milla Sipola on taiteilija Helsingistä joka tekee mm. eläinten muotokuvia, maalauksia ja tatuointeja. Katso koko portfolio Instagramista. Kuvan koko on A5. Sen voi maksaa tilisiirrolla tai käteisellä, postitus tai nouto onnistuu.

Kulkurien jäsenet saavat -20% alennusta eläinten muotokuvista. 

Nerokoira

Nerokoira on koirankoulutuspalveluita pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla rennolla otteella positiivisen vahvistamisen avulla tarjoava yritys. Nerokoiralta perhe saa yksilöllistä ongelmanratkaisua ja vinkkejä kotiympäristössä tapahtuviin haasteisiin ja laaja rescuekokemus toimii apuna monien rescueille tyypillisten asioiden työstämisessä.

Kaikki Kulkurien jäsenet saavat Nerokoiran yksityiskoulutukset kotikäyntinä -10 % alennuksella normaalihinnoista.

Pawsiteam

Pawsiteam tarjoaa asiantuntevia, eettisiä ja koiralähtöisiä koirankoulutuspalveluita Kaarinassa, Turussa, Salossa ja Tampereella.

Pawsiteam tarjoaa laajoja kurssi- ja koulutuspalveluita kaikille koirille taustasta ja rodusta riippumatta. Esimerkiksi kurssi Arkatassujen Egoboostaus on saanut paljon positiivista palautetta rescueiden parissa. Vastalanseerattu Uudet kuviot -kodinvaihtajien ja rescuekoirien luento taas antaa hyviä eväitä uuteen arkeen uuden perheenjäsenen kanssa.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Arjen taidot -kursseista -15 % alennuksen.

Taikakäpälä

Taikakäpälä tarjoaa ammattitaitoista koirahierontaa kotikäyntinä Juankoskella ja Pohjois-Savossa. Taikakäpälän koirahieronta on koiralähtöistä ja yksilöllistä, ottaen huomioon jokaisen koiran tarpeet. Taikakäpälän koirahieronta tehdään aina koiraa kuunnellen ja koiran elekieltä lukien. Kaikki koirat, ujoista rohkeisiin ovat tervetulleita hierottavaksi.

Kulkurien jäsenet saavat -10 % Taikakäpälän hieronnoista sekä Emmi Pet hammashoidosta.

Terveysklinikka Rytmi

Terveysklinikka Rytmin osteopaatti Katriina Slotte tarjoaa koiraosteopatiaa kaikenlaisille koirille Tampereella. Osteopaattinen hoito tasapainottaa hermostoa ja vaikuttaa verenkiertoon sekä imunestekiertoon.

Kulkurien jäsenet saavat Terveysklinikka Rytmin ensimmäisestä hoitokerrasta -50 % alennuksen.

Studio MeriCamilla

Studio MeriCamilla on parturi-kampaamo jossa käytetään ainoastaan ”cruelty free” -tuotteita, joiden valmistusprosessissa ei ole käytetty eläinkokeita. Osa tuotteista on myös vegaanisia ja väreistä löytyy ammoniakitonta, hajusteetonta ja PPD-vapaita vaihtoehtoja. Studio MeriCamillasta saat myös ammattitaitoista hierontapalvelua.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Studio MeriCamilla:n kampaamopalveluista -10 % alennuksen ja hierontapalveluista (ihmisten) -10%.

Vihreä Tassu

Vihreä Tassu on ekologinen koirahoitola, koiran hyvinvointiin keskittyvä puoti ja palveluyritys Vantaalla. Yrityksen toiminta perustuu ympäristöystävälliseen ja koiralähtöiseen ideologiaan; kaikki Vihreän Tassun tuotteet on valittu ympäristöä kunnioittaen ja koiran hyvinvointia ajatellen. Vihreästä Tassusta saat myös esimerkiksi ammattitaitoista trimmausta, hierontaa, ravitsemusneuvontaa ja kynsienleikkuuta koirallesi.

Kulkurien jäsenet saavat kaikista Vihreässä Tassussa tehtävistä hoitopalveluista -15 % alennusta eli hieronnasta, laserhoidosta, hammaspuhdistuksesta ja kynsien leikkuusta (etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin).