Päivitetty 28.07.2023

Kulkurien syksyn ja loppuvuoden tapahtumat


Ilolla ja ylpeydellä julkistamme loppuvuoden tapahtumakalenterimme, joka tarjoaa vaikka mitä mukavaa kaksi- ja nelijalkaisille. Tervetuloa mukaan tapahtumiimme tukemaan kestävää eläinsuojelutyötä!

ELOKUU

La 12.8. Kulkurit puistoilee yhdessä May’s Galgo Rescuen kanssa

Klo 10-13

Huom! paikka vaihtunut.

Osoite: Mannilantie 1
04420 Järvenpää (Lepolanväylän ja Sipoontien risteys)

Kulkurit kokoontuvat yhteen puistoilemaan ja tutustumaan toisiinsa. Mukaan liittyy myös May’s Galgo Rescue. Luvassa on rentoa menoa koirapuiston sykkeessä. Paikalla voit ostaa Kulkurien kannatustuotteita sekä pientä purtavaa niin ihmisille kuin koirille. Tapahtuma on avoin kaikille kaksi- ja nelijalkaisille. Lämpimästi tervetuloa!

To 17.8. Kulkurit goes Taiteiden yö

Rapsutuskoirat paikalla klo 18-20

Osoite: Galleria Art Frida
Korkeavuorenkatu 25, 00130 Helsinki

Kulttuuria ja koiria, mikä sen parempaa!

Rescueyhdistys Kulkurit ry mukana Taiteiden yössä kertomassa yhdistyksen toiminnasta. Mukana rapsutuksia odottavat koirakot. Samalla voit vierailla taidegallerian upeassa koirateemaisessa taidenäyttelyssä: “K9 Koiranäyttely”, jonka tuotosta osa ohjataan Kulkurien toimintaan. Taidenäyttelyn lisätiedot julkaistaan myöhemmin Galleria Art Fridan kotisivuilla.

Lämpimästi tervetuloa! 

La 26.8. Koirapilates

Klo 11-12

Osoite: Arabian nuorisotalo
Arabianpolku 1 A, 00560 Helsinki

🐾 Tassuterapia + hyväntekeväisyys + pilates-harjoitus = Koirapilates ✨

Kesäkuussa ensi kertaa järjestetty koirapilates saavutti suuren suosion. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan, jossa pilates-harjoituksen kruunaavat ihmisrakkaat koirat, joita voit silitellä harjoituksen lomassa. Tunnin hinta on 25 € / hlö ja tapahtuman tuotto ohjataan Kulkurien kestävään eläinsuojelutyöhön. Tekemällä hyvää itsellesi teet siis hyvää myös kodittomille koirille ja kissoille. Tapahtuman järjestää Taika Jansson yhteistyössä Kulkureiden kanssa.

Paikkoja rajoitettu määrä, joten ilmoittauduthan pian täällä.

Kesäkuun koirapilateksen tunnelmiin pääset tutustumaan Taikan Facebook-sivuilla.

SYYSKUU

La 2.9. Syysmyyjäiset

Klo 10.30-14.30

Osoite: Arabian nuorisotalo
Arabianpolku 1 A, 00560 Helsinki

Syysmyyjäisistä löydät monenlaista kotiinvietävää, mitkä varmasti pistävät pienet karvatassut innokkaasti tanssahtelemaan ja kotiväen hyvälle mielelle. Syysmyyjäisissä on myynnissä Kulkurien upeita kannatustuotteita. Myyjäisistä löytyy myös koiratarvikekirppis, buffa, arpajaiset sekä suosiota niittänyt koirien nakkikisa.

La & Su 2-3.9. Tampereen lemmikkimessut

Tule moikkaamaan meitä Tampereen lemmikkimessuille lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17.

Messut järjestetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Kulkurien osastolla paljon huikeita messutarjouksia, koiramaisia tuotteita ja tietoa toiminnasta. Kulkurien osasto C 407.

Nähdään siis messuilla!

LOKAKUU

La 21.10. Halloweenpolku

Klo 15.30-18

Osoite: Pornaistenniemen luontopolku
Polku lähtee Design-koirapuistosta osoitteesta Jokisuuntie, 00560 Helsinki

Jo perinteeksi muodostunut supersuosittu Halloweenpolku karmaisee mitä ihastuttavammalla tavalla taas lokakuussa. Kutkuttavan viihteen takaavat matkan varrelta löytyvät rastit, joilla päivystää Halloween-teemaan sopivia hahmoja klo 15.30-17.30. Tehtävät rasteilla sopivat koko perheelle. Mutta huomioithan, että osa hahmoista saattaa säikäyttää perheen herkimpiä.

Paikan päältä löytyy myös Kulkurien herkkubuffet, josta löytyy ihania Halloweenteemaisia herkkuja niin ihmisille kuin koirillekin.

Kannatusmaksu polulle on aikuisilta 10 € ja lapsilta 5 €.
Koko tapahtuman tuotto ohjataan kestävään eläinsuojelutyöhön.

P.S. Paras puku palkitaan. Pistähän siis parasta (tai karmivinta) päällesi! 

Tapahtumassa on säävaraus. Mikäli rankkasade yllättää, ilmoitamme perumisesta viimeistään 2h ennen alkua.

JOULUKUU

La 9.12. Joulumyyjäiset

Klo 10.30-15.30

Osoite: Arabian nuorisotalo
Arabianpolku 1 A, 00560 Helsinki

Joulumyyjäisissä pääset nauttimaan jouluisesta tunnelmasta ja samalla tutustumaan erilaisiin myyntipöytien tuotteisiin. Joulumyyjäisissä myynnissä myös Kulkurien kannatustuotteita, josta löydät varmasti ilahduttavan joululahjan itsellesi tai tassujalallesi.

La 9.12. Yllätystapahtuma

Huomio Tampere! Kulkurit ovat tuomassa Tampereelle uuden tapahtuman, jollaista ei olla vielä Tampereella toteutettu. Luvassa on varmasti hauskuutta, riemua ja tunnelmaa. Osallistumalla tapahtumaan olet tukemassa Kulkurien toimintaa, ja osallistumalla näytät, että myös Tampereelle kaivataan Kulkureiden tapahtumia jatkossa enemmän. 

Ota siis päivämäärä ylös ja pysy kuulolla!

 

Tulemme päivittämään tapahtumatietoja ja tapahtumakalenteria vuoden mittaan, joten pysythän kuulolla ja seuraathan ilmoitteluamme verkkosivuillamme ja Kulkurien somessa. 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tapahtumiimme ja tekemään hyvää!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.