Lahjoittaminen


Kertalahjoittaminen

Tilisiirto:

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustili: Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 1177.

Share

Viitenumerot maksettaessa lahjoitustilille:

1177 Yleinen
2299 Steriloinnit
5911 Valistus
1245 Carpe
1258 One Rescue Association / Cosoban tarha
12522 Ioana Bodea
12535 M.G. Rescue
12551 Luiza Mandru
12577 Mihaela Soare

Share

MobilePay-lahjoitus:

Voit lahjoittaa MobilePay-älypuhelinsovelluksen kautta haluamasi summan. Kulkurien lahjoitustunnus on 23855.

MobilePayn voit ladata älypuhelimeesi täältä. Tämän jälkeen kirjaudu sisään sovellukseen, lisää haluamasi lahjoitussumma sekä lyhytnumero 23855. Muistathan lopuksi hyväksyä maksun.

Kulkurien PayPal-tili:

Yhdistyksen PayPal-osoite on kulkurit@kulkurit.fi

Lahjoittamista varten tarvitset oman PayPal-tilin. Jos lahjoitat PayPal-tilin kautta, merkitse otsikkoon kohteesi viitenumero. Jos esimerkiksi haluat lahjoittaa esimerkiksi sterilointeihin, merkitse viestin otsikoksi viitenumero 2299. Viestikenttään voit halutessasi kirjoittaa vapaamuotoisen viestin.

Kuukausilahjoitus

Tukisitko sinä Romanian koiria kuukausittain viiden, kymmenen tai muutaman kymmenen euron verran? Summa ei ole tärkein, vaan se, että yritämme kaikkemme yhdessä! Pienistä puroista kasvaa iso joki, joten pienikin lahjoitus on todella merkittävä. Kuukausilahjoittajaksi liittyminen on helppoa ja tehokas tapa auttaa!

Toimi näin:

  1. Valitse vapaavalintainen summa, jonka haluat lahjoittaa kuukausittain.
  2. Mene verkkopankkiisi ja tee uusi maksu, kirjoita saajaksi Rescueyhdistys Kulkurit ry ja tilinumeroksi FI73 1029 3000 3566 41. Kirjoita viitteeksi haluamasi kohde yllä olevasta viitelistasta.
  3. Merkitse maksu lähtemään tililtäsi kuukausittain, vapaavalintaisena päivänä.

Suurkiitos kuukausilahjoittajaksi ryhtymisestä!

Muu lahjoittaminen

Yhteistyötarhoillamme Romaniassa tarvitaan säännöllisesti apuamme niin koirien päivittäisen ravinnon turvaamiseksi, kuin myös monenlaisten tarvikkeiden hankkimisessa. Tällä hetkellä toivomme erityisesti laadukasta koiranruokaa lahjoituksena.

Auttamistapoja on useita. Voit lahjoittaa ruoan lisäksi tarvikkeita. Kohdassa Keinot auttaa saat lisätietoa muista auttamiskeinoista.

 

Otamme vastaan alla (ja flyerissa) listattuja lahjoituksia koirille. Huomioithan, että tilanpuutteen ja lähetysten optimoinnin takia emme tällä hetkellä ota vastaan liinavaatteita, pyyhkeitä, peittoja ym. tekstiilejä. Myöskään muoviset ruokakupit tai juoksuhousut eivät ole käyttökelpoisia Romaniassa.

Varmistathan, että päiväyksellisissä tuotteissa ei ole mennyt käyttöpäivä umpeen. Emme ota vastaan avattuja ruokasäkkejä tämänhetkisistä varastointiolosuhteista johtuen. Näin pyrimme ennaltaehkäisemään jyrsijöiden pääsyn ruokasäkkeihin.

Lista tarpeellisista ruoista ja tarvikkeista:

– Koiranruoka
– Ulko- ja sisäloishäädöt (esim. Axilur, Drontal, Frontline, Advocate, Stronghold)
– Nutri-plus -ravintolisä
– Vitamiinit ja muut ravintolisät
– Desinfiointiaineet, pesuaineet, kumihanskat, sidetarvikkeet
– Koiran äidinmaidonkorvike
– Kuljetushäkit ja lentokuljetusboksit
– Sirunlukijat
– Trimmerit
– Kamerat, kannettavat tietokoneet ja matkapuhelimet, joissa on tarvittavat tarvikkeet mukana
– Kirjekuoret ja käyttämättömät postimerkit
– Jätesäkit
– Pakkausteippi
– Kiristekalvo

Romaniaan lähtevien ruoka- ja tavaralahjoitusten yhteyshenkilö on Camilla Rask.

Otathan yhteyttä lahjoitusvastaavaan myös silloin, jos mielessäsi on jotain muuta lahjoitettavaa tavaraa, jota listaltamme ei löydy. Otamme myös vastaan arpajaisvoitoiksi sopivaa tavaraa tapahtumiimme sekä hyväkuntoista, ehjää ja siistiä tavaraa myytäväksi kirpputorilla, tapahtumissa ja Facebookin huutokauppatapahtumissa (vaatii sisäänkirjautumisen).

Kiitos avustasi!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa