Päivitetty 16.11.2020

#pilkahduspimeässä -ruokarahakeräys tuotti huikeat 5412 euroa Romanian tarhoille


Tänään juhlistetaan Kukur Tiharia, Diwalin eli valon juhlan toista päivää. Kukur Tihar tarkoittaa sananmukaisesti koirien palvontaa, eli tänään on taas mahtava tekosyy hemmotella omia tassuystäviä.

Nepalissa koirille – niin omistetuille kuin kodittomille – tehdään seppeleitä ja tarjotaan herkkuruokia ja niitä kohdellaan kuin kuninkaallisia. Suomessa monille koirille joka päivä on kuninkaallispäivä, mutta Romanian koiratarhoilla kaikki päivät ovat samanlaisia sillä erotuksella, että joskus ruokaa on vähemmän.

#pilkahduspimeässä -kampanjan tarkoitus oli kerätä hiukan ruokarahaa yhteystyötarhoillemme, jotta myös nämä kodittomat koirat saisivat kokea aavistuksen valoa marraskuun harmaudessa. Mutta te ette tyytyneet pilkahdukseen. Te halusitte valaista koko pimenevän taivaan loistollanne. Te lahjoititte 5412 euroa, jotta Romanian raskas tarha-arki helpottuisi ja jotta eläinsuojelijoillamme olisi edes hetken yksi huoli vähemmän.

Sanat uhkaavat loppua kesken ja “kiitos” tuntuu kovin vähäpätöiseltä sanalta tällaisen yhteisen valon ja lämmön edessä. Mutta sanomme sen silti: KIITOS. Nauttikaa Kukur Tiharista koirienne kanssa, loistakaa valoanne pimenevään loppuvuoteen!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.