Päivitetty 21.02.2022

Sache Vetin klinikkarakennusprojektiin ohjattiin 2 000 euroa


Vuoden 2022 ensimmäiseksi suureksi avustuskohteeksi sterilointirintamalla valikoitui pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Sache Vet Clinicin klinikkarakennusprojekti Bukarestia ympäröivässä Ilfovin kunnassa.

Keräsimme 24.1.-6.2. varoja uuden klinikan tarpeisiin ja toiveissa oli pystyä osallistumaan rakennustalkoisiin noin 2 000 euron suuruisella summalla. Klinikalle tarvittiin vielä kallista lääketieteellistä varustusta, kuten leikkausvalaistusta.

Olemmekin erittäin iloisia saadessamme todeta tavoitteen saavutetuksi! Kahden viikon aikana keräsimme Sache Vetin uuden klinikan rakennukseen yhteensä 1 970 euroa ja siirsimme lisäksi 30 euroa sterilointirahastosta eteenpäin Sache Vetille, jotta tukisummaksi saatiin pyöreät kaksituhatta euroa.

Suurkiitos kaikille keräykseen lahjoittaneille – ihanaa, että näette Sache Vetin projektin yhtä tärkeänä kestävän eläinsuojelutyön kannalta kuin mekin.

Erityisen mahtavaa on myös kertoa, että näillä näkymin pääsemme vielä kevään aikana myös itse vierailemaan klinikalla ja näkemään, mitä kaikkea lahjoitusvaroilla on siellä saatu aikaan. Emme malta odottaa!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.