Päivitetty 24.03.2020

Ella Kauppila


Moikka!

Olen Ella ja vastaan Kulkureissa tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden sisällöntuotosta yhdessä muun tiimin kanssa. Taustaltani olen toimittaja ja sisällöntuottaja, ja mielestäni onkin kiva, että tässä Kulkureiden pestissä pääsen hyödyntämään ammattitaitoani eläinten hyväksi.

Asun Helsingissä kahden koirani, Hippu-russelin ja Kulkureiden kautta kesällä 2013 tulleen Islan kanssa. Olen aina ollut hyvin eläinrakas ja onnekseni ympärilläni on myös aina ollut eläimiä.

Olen seurannut Kulkureiden pitkäjänteistä ja upeaa toimintaa yhdistyksen alusta saakka. Innostus rescuetyöhön lähti oman rescuekoirani myötä ja kun näin mihin kaikkeen Kulkurit pystyy toiminnallaan vaikuttamaan. Koko Kulkureiden tiimi on tehnyt vuosien aikana hyvin merkittävää työtä ja muuttanut jo todella monen koiran elämän ja tulevaisuuden. Unelmani on, että vielä jonain päivänä koiratarhat olisivat turhia ja ihan kaikki koirat ja tietysti muutkin eläimet saisivat elää rakastettuna perheenjäsenenä. Muun muassa adoptioiden, sterilointien ja valistamisen avulla, uskon tämän kaiken olevan mahdollista. Tuntuu hienolta olla osa Kulkureita ja saada olla mukana muuttamassa maailmaa konkreettisin keinoin.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.