Päivitetty 11.04.2021

Sanja Martikainen


Sähköposti: sanja.martikainen@kulkurit.fi

Hei!

Olen Sanja Martikainen, kolmekyppinen eläinten ystävä Helsingistä. Toimin Rescueyhdistys Kulkureissa koirien yhteyshenkilönä.

Kiinnostukseni rescuetoimintaa kohtaan alkoi muutama vuosi sitten, kun ensimmäinen oma koirani lähti sateenkaarisilloille. Elämä ilman koiraa tuntui tyhjältä, mutta toisaalta en ollut aivan valmis ottamaan seuraavaa omaa koiraa. Aloitinkin vapaaehtoistyön kotihoitajana Kulkureiden kotia etsiville koirille. Ensimmäinen hoidokkini Maxy osoittautuikin hieman haastavammaksi tapaukseksi uudelleensijoittaa, joten hän jäi mm. tästä syystä lopulta luokseni asumaan. Olin toki ehtinyt myös nopeasti kiintyä tähän isoon halinalleen ja hänestä luopuminen alkoi tuntua todella vaikealta. Myöhemmin elämäämme saapui sekoittamaan ja ilahduttamaan opaskoirapentu Nami, joka myös lopulta jäi luokseni asumaan, kun se ei lähtenytkään opaskoiran töihin.

Viime vuodet olen opiskellut ahkerasti eläinalaa ja valmistuin alkuvuodesta 2021 eläintenkouluttajaksi (at). Toivon voivani auttaa omalta osaltani, jotta juuri oikeat koirat ja perheet löytävät toisensa. 🙂

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.