Päivitetty 23.11.2023

Sanja Martikainen


Sähköposti: sanja.martikainen@kulkurit.fi

Olen Sanja Martikainen, kolmekymppinen eläinten ystävä Helsingistä. Toimin Rescueyhdistys Kulkureissa koirien yhteyshenkilönä sekä kotihoitajana.

Ammatiltani olen eläintenhoitaja sekä eläintenkouluttaja, ja tällä hetkellä opiskelen myös klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa.

Kiinnostukseni rescuetoimintaa kohtaan alkoi vuonna 2018, kun ensimmäinen oma koirani lähti sateenkaarisilloille. Elämä ilman koiraa tuntui tyhjältä, mutta toisaalta en ollut aivan valmis ajatukseen uudesta omasta koirasta. Tästä syystä aloitinkin vapaaehtoistyön kotihoitajana Kulkureiden kotia etsiville koirille. Ensimmäinen hoidokkini Maxy osoittautuikin hieman haastavammaksi tapaukseksi uudelleensijoittaa, joten hän jäi muun muassa tästä syystä lopulta luokseni asumaan. Olin toki ehtinyt myös nopeasti kiintyä tähän isoon halinalleen ja hänestä luopuminen alkoi tuntua aina vain vaikeammalta. Myöhemmin elämäämme saapui sekoittamaan ja ilahduttamaan opaskoirakoulun kasvatti Nami, joka myös lopulta jäi luokseni asumaan, kun se ei lähtenytkään opaskoiran töihin. Tuorein lisäys laumaamme on myös Kulkureiden kautta kotiutunut Päivi-pentu, joka saapui kotiin syksyllä 2023.

Toivon voivani auttaa omalta osaltani, jotta juuri oikeat koirat ja perheet löytävät toisensa. 🌼

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.