Kristiina Rautiainen

Tapahtumatiimin jäsen
kristiina.rautiainen@kulkurit.fi

Sähköposti: kristiina.rautiainen@kulkurit.fi

Moikka!
Olen Kristiina, kolmekymppinen juristi Helsingistä ja Kulkureiden tapahtumatiimissä aloitin vastaavana kesällä 2024. Perheeseeni kuuluu kolme koiraa; villakoira sekä kaksi liettualaista rescuekoiraa, joista toinen on 14-vuotias, vuoden alussa kotiutunut seniori.

Olen pienestä asti ollut suuri eläinten ystävä ja puolestapuhuja. Viime vuosien aikana olen keskittynyt erityisesti rescue-eläinten ja pelastettujen tuotantoeläinten asioita ajavien yhdistysten tukemiseen. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat olleet Romanian kodittomat koirat, ja tämän vuoksi olen iloinen mahdollisuudesta olla mukana toiminnassa.

Tavoitteenani on erityisesti lisätä rescuekoiriin liittyvää tietoisuutta sekä päästä järjestämään ikimuistoisia tapahtumia koirien hyväksi. Omien rescuekoirieni myötä olen päässyt näkemään sen, miten arasta ja huonokuntoisesta koirasta voi omassa rakastavassa kodissa tulla luottavainen, elämäniloinen ja onnellinen koira.

Minuun saa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä, mikäli tulee mitään kysyttävää Kulkureiden toimintaan tai rescueasioihin liittyen!