Anu Karppinen

Talous
anu.karppinen@kulkurit.fi

Sähköposti: kirppikselle@gmail.com

Hei, olen Anu Karppinen ja toimin tällä hetkellä Kulkureissa kirpputoritoiminnan vastaavana. Minuun voi ottaa yhteyttä, jos haluaa olla avuksi kirppisten järjestämisessä lahjoittamalla myytävää tavaraa tai vaikkapa pitämällä kirppispöytää omalla paikkakunnallaan yhdistyksen hyväksi.  https://kulkurit.fi/miten-voin-auttaa/kirppistely/

Kulkureiden toiminnassa olen ollut mukana yhdistyksen perustamisesta lähtien, ensin kissatoiminnan Viron yhteyshenkilönä vuoden 2013 loppuun saakka ja kun syksyllä 2014 kirppistoiminnassa tarvittiin apukäsiä olen siitä lähtien ylläpitänyt Helsingin kirpputoripöytiä. Teen myös yhdistyksen kirjanpidon, jossa voin hyödyntää ammatillistakin osaamista yhdistyksen hyväksi.

Ensimmäinen oma koirani oli kultainennoutaja Cleo, josta ajan jättäessä 13-vuotiaana, halusin toimia kuitenkin edelleen jotenkin eläinten parissa, mutta välttämättä hankkimatta omaa eläintä. Hakeuduin paikalliseen löytöeläintaloon vapaaehtoistyöhön, niin minulla pian olikin sitten kaksi omaa kissaa. Aloin vähitellen seurata rescueyhdistysten toimintaa ja kolmannelle kissalle halusinkin jo tarjota kodin enemmän apua tarvitsevalta taholta, eli Virosta vuonna 2007.