Apua Ukrainan eläimille: Ifaw auttaa Ukrainan tarhoilla

Yksi Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräykaen kohteistamme on ifaw, kansianvälisesti toimiva belgialainen eläinsuojeluyhdistys.

ifaw auttaa tällä hetkellä laajasti paikan päällä Ukrainassa pääasiassa kahdella isolla koiratarhalla, mutta myös apua tarvitsevia villieläimiä. ifaw kertoo että yhdistys on tehnyt yhteistyösopimuksen puolalaisen Poznań Zoo:n kanssa, joka on lupautunut tarjoamaan väliaikaista suojaa hoitoa Ukrainassa apua tarvitseville luonnoneläimille. Eläintarhan johtaja Ewa Zgrabczyńska tiimeineen ovat henkilökohtaisesti hakeneet eläimiä turvaan Ukrainan sodan jaloista.

Toinen ifawin kahdesta yhteistyökoiratarhasta Ukrainasta kirjoittaa näin: “Koirat ovat todella peloissaan. Monet eivät poistu kopeistaan ulos ollenkaan. Sisätiloissa asuvat koirat eivät mene ulos. Tarhan työntekijät tekevät töitä tauotta ja arki on todella raskasta juuri nyt”.

Tulemme ohjaamaan osan Apua Ukrainan eläimille -keräyksen tuotosta suoraan ifawin tärkeään työhön Ukrainassa. Haluamme myös lähettää näin virtuaalisesti valtavasti voimia paikan päällä työtä tekeville tahoille.

Apua Ukrainan elämille -varainkeruukampanja on käynnissä toistaiseksi. Voit osallistua lahjoittamalla seuraavilla tavoilla:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • MobilePaylla lahjoittamalla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi “Apua Ukrainan eläimille”
  • Tililahjoituksena tilille FI73 1029 3000 3566 41 (Nordea), viittellä 9111

Kiitos jokaiselle auttajalle!