Päivitetty 14.03.2022

Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräyksen tuotto nyt jo yli 70 000 euroa


 

Aloitimme hätäapukeräyksen Apua Ukrainan eläimille kymmenen päivää sitten. Halusimme jotenkin kantaa kortemme kekoon Euroopan kriisitilanteen auttamisessa ja huolellisen taustaselvityksen jälkeen valitsimme kolme EU:n sisäistä pääavustuskohdetta, jotka tekevät tärkeää työtä paikan päällä, Ukrainan rajoilla.

Uskoimme, että suomalaisilta löytyy runsaasti auttamisen halua myös Ukrainan eläinten kohdalla, mutta emme silti villeimmissä unissammekaan olisi osanneet kuvitella, että apua tulvisi tällä tavalla.

Kymmenessä päivässä Facebook-keräyksen, Mobile Payn ja tililahjoitusten muodossa Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräystä on tuettu yli 70 000 euron verran. Se on aivan käsittämätön määrä rahaa, ja sen avulla monen ukrainalaisen eläimen tilannetta pystytään auttamaan konkreettisesti.

Ensimmäinen osa, yhteensä 15 000 euroa kerätyistä varoista, on ohjattu eteenpäin avustuskohteellemme, Do Good Romania / Saved by the Vetille. Yhdistys on tehnyt valtavasti avustustyötä Romanian ja Ukrainan rajalla jakaen varusteita, ruokaa ja matkustushäkkejä eläimille sekä tarjoten ilmaista eläinlääketieteellistä hoitoa ja lääkkeitä. Rohkeat Saved by the Vetin vapaaehtoiset veivät myös loppuviikosta koiranruokalastin suoraan tarhalle Ukrainaan. Heidän työnsä paikan päällä on valtavan tärkeää ja ihailtavaa.

Apua Ukrainan elämille -varainkeruukampanja on käynnissä toistaiseksi. Voit osallistua lahjoittamalla seuraavilla tavoilla:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • MobilePaylla lahjoittamalla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi “Apua Ukrainan eläimille”
  • Tililahjoituksena tilille FI73 1029 3000 3566 41 (Nordea), viittellä 9111

Kiitos jokaiselle auttajalle!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.