Päivitetty 07.03.2022

Apua Ukrainan eläimille: Pikkuisen Cocon tarinan Ukrainan rajalta


Coco löytöhetken jälkeen

Tänään haluamme jakaa pikkuisen Cocon tarinan Ukrainan rajalta. Tarinan, joka ehkä luo hiukkasen toivoa ja iloa tähän raskaaseen aikaan.

Coco-koira löytyi harhailemasta läheltä Ukrainan ja Romanian rajaa, Vama Siretin rajanylityspaikan läheltä, yksin ja eksyksissä. Cocon onneksi eräs ukrainalainen, rajan lähellä asuva perhe löysi Cocon ja otti tämän suojiinsa. Perhe oli yhteydessä Casa lui Patrocle – Animal Rescueen, joka on yksi romanialaisista avustuskohteistamme Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräyksen kautta.

Ihmeitä todella tapahtuu ja Casa lui Patroclen väki onnistui jotenkin paikantamaan Cocon perheen Romaniasta, Sucevitan kaupungista, mihin perhe oli paennut sotaa Ukrainasta. Eilen Casa lui Patroclen vapaaehtoiset veivät Cocon Sucevitaan, jotta perhe voisi taas olla yhdessä.

Kuusihenkisen perheen ja karvaisen perheenjäsenensä jälleennäkeminen oli täynnä naurua ja ilon kyyneleitä. Nelilapsisen perheen äiti odottaa parhaillaan viidettä lastaan ja koiria perheellä on kaksi. Heille oli itsestään selvää, että kaikki perheenjäsenet yhdessä, myös koirat, pakenisivat sotaa turvallisempaan ympäristöön. Perhe kertoi, että heidän matkansa jatkuisi Espanjaan, vaikka eivät tunnekaan maasta ketään. He kuitenkin uskovat vakaasti, että uusi elämä on mahdollista aloittaa nollasta, kunhan heillä on toisensa.

Toivomme perheelle ja Cocolle kaikkea hyvää heidän tulevalle matkalleen!

Apua Ukrainan elämille -varainkeruukampanja on käynnissä toistaiseksi. Voit osallistua lahjoittamalla seuraavilla tavoilla:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • MobilePaylla lahjoittamalla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi “Apua Ukrainan eläimille”
  • Tililahjoituksena tilille FI73 1029 3000 3566 41 (Nordea), viittellä 9111

Kiitos jokaiselle auttajalle!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.