Apua Ukrainan eläimille: Avustuskohde Saved by the Vetin terveisiä Ukrainan rajalta

Vilpitön kiitos jokaiselle Apua Ukrainan eläimille -keräykseen tähän mennessä lahjoittaneille!

Pelkästään Facebook-keräyksen kautta olemme keränneet parissa päivässä jo yli 10 000 euroa ja Mobile Payn ja tililahjoitusten myötä summaan voinee lisätä vielä useita tuhansia. Olemme varmoja, että jokainen euro pääsee paikan päällä hyötykäyttöön, joten jatkamme keräystä edelleen.

Yksi kolmesta pääavustuskohteestamme, Do Good Romania / Saved by the Vet lähetti terveisiä Ukrainan ja Romanian rajalta.

Yhdistyksen puolelta kerrotaan, että tällä hetkellä apu suunnataan pitkälti rajan ylittävien koirien ja kissojen hyväksi sekä nahdollisuuksien mukaan toimittamalla ruokaa, lääkkeitä ja muita tarpeellisia asioita suoraan Ukrainaan. Yhdistys tarjoaa rajan ylittäville eläimille ilmaista eläinlääketieteellistä hoitoa sekä matkustuskaukaloita helpottamaan matkan tekoa ja tekemään siitä turvallisemman lemmikille. Yhdistys myös auttaa rajan ylittävien pakolaisten ja eläimiensä kuljetuksissa.

Raportoimme lisä Saved by the Vetin ja muiden avustuskohteiden toiminnasta paikan päällä päivittäin. Pysykää siis kuulolla!

Apua Ukrainan elämille -varainkeruukampanja on käynnissä toistaiseksi. Voit osallistua lahjoittamalla seuraavilla tavoilla:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • MobilePaylla lahjoittamalla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi “Apua Ukrainan eläimille”
  • Tililahjoituksena tilille FI73 1029 3000 3566 41 (Nordea), viittellä 9111

Kiitos jokaiselle auttajalle!