Päivitetty 15.11.2021

Cernean perheen lemmikit


Luana’s Dream Foundation -säätiö ja Kulkurit ovat tehneet yhteistyötä sterilointien parissa vuodesta 2019. Kulkurien ja säätiön välisenä yhteyshenkilönä toimiva Alexandra Tanasescu kirjoittaa meille kuukausittain kuulumisia sterilointiprojekteista. Tältä syksyltä yksi hieno esimerkki sterilointien tärkeydestä Alexandran kertomasta vapaasti suomennettuna menee näin:

“Yksi naapureistani, herra Cernea perheineen on lähestynyt minua toiveissaan saada steriloitua perheen narttukoira. Emme ole saaneet aikataulujamme sopimaan yhteen aiemmin, mutta nyt viimein saimme tämän herttaisen koiran klinikallemme. Samalla kun koira tuotiin steriloitavaksi, kerroimme omistajille nykyään pakollisesta koirien mikrosirutuksesta. Veloituksettoman sterilointikäynnin ohella tälle koiralle on nyt tehty eläinlääkärin tarkastus, sen rokotukset ja madotukset ovat ajantasalla sekä sille on asetettu mikrosiru. Sekä koira että omistajansa voivat nyt jatkaa eloaan ilman huolta ei-toivotuista pennuista.”

Samalla perheellä on lisäksi uroskoira, ja sen leikkauttamista Alexandra on myös suositellut omistajille. Tämä keskustelu on vielä auki, mutta on ilahduttavaa nähdä miten valistustyö pikkuhiljaa parantaa koirien hyvinvointia ja asemaa Romaniassa.

 

Haluamme nostaa esille tositarinoita jotka valaisevat kaikkia niitä elämiä, joihin steriloinnin voimalla voidaan vaikuttaa. Niitä konkreettisia jälkiä, joita apumme jättää Romanian koiriin ja ihmisiin.

Valtavan suuri kiitos kaikille sterilointityöhön lahjoittaneille! ❤
Voit lähteä mukaan tukemaan kestävää eläinsuojelutyötämme ja lahjoittaa vapaavalintaisen summan sterilointityöhön:
1️⃣ Tekemällä tililahjoituksen tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299

2️⃣ Lahjoittamalla Mobile Paylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi steriloinnit

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.