Heiveröisen pennun kasvutarina

Maailma kaipaa juuri nyt enemmän tarinoita rakkaudesta ja myötätunnosta ❤
Näillä saatesanoilla sterilointiyhteistyökumppanimme Happy Dogs Morenin Anda Popescu lähetti meille tämän hellyyttävän kaksikon tarinan.

Omistaja kertoi Andalle pelastaneensa koiran aivan pikkuruisena pentuna lähimetsästä, minne se oli hylätty.

Mies ruokki hentoista pentua pullosta, hoiti sitä parhaimpansa mukaan ja sai sen vahvistumaan. Nyt tämä pieni ja hentoinen pentu on kasvanut nuoreksi neidoksi.

 

 

Me olemme ilomielin mukana tämän kaksikon yhteisen tarinan seuraavassa luvussa, jossa heidän kummankaan ei tarvitse kantaa huolta juoksuaikojen liehittelijöistä tai ei-toivotuista pennuista. Steriloinnin tuloksena tämänkin koiran elämä helpottuu hormonitasapainojen heittelyn loppumisen vuoksi. Steriloinnilla on myös todettu olevan paljon koiran terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Kiitos sterilointityöhön lahjoittaneille sekä sterilointikummeiksi ryhtyneille, teidän ansiostanne olemme voineet tarjota tälle kaksikolle huolettomamman huomisen!

 

Happy Dogs Morenin tiimin ansiosta köyhässä Morenin pikkukaupungissa steriloidaan tällä hetkellä Kulkurien sponsoroimana kuukausittain noin 40 koiraa. Lue lisää Happy Dogs Morenin toiminnasta täältä!

 

Voit lähteä mukaan tukemaan kestävää eläinsuojelutyötämme ja lahjoittaa vapaavalintaisen summan sterilointityöhön:

  • Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustilille: Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 2299
  • MobilePaylla numeroon 23855, viestiksi 2299 tai steriloinnit

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.