Heli Hiltunen

Rekisterit
heli.hiltunen@kulkurit.fi

Sähköposti: heli.hiltunen@kulkurit.fi

Moi! Olen Heli, vajaa kolmekymppinen Pohjois-Karjalasta Helsinkiin tiensä löytänyt kansainvälisen liiketoiminnan ammattilainen.

Eläimet ja erityisesti koirat ovat olleet vahvasti mukana läpi elämän, eipä ole ollut päivääkään etteikö olisi jonkilainen otus kotoa löytynyt. Tällä hetkellä meillä asustaa 6-vuotias savolainen spanieli Andy ja 3-vuotias kreikkalainen rescue Peetu. Peetu saapui meille 2018 ja kotiutuminen sujui paremmin kuin olisin osannut kuvitellakaan. Olimmehan varautuneet haasteisiin ja tehneet niiden eteen jo paljon ajatustyötä ennen koiran saapumista. On ollut ihanaa seurata miten tuosta pienestä arkajalasta on ajan myötä tullut niin reipas poika, maailman hauskin tyyppi, joka suhtautuu elämään yltiöpäisellä innokkuudella.

Kiinnostus rescueihin ja niiden auttamiseen syttyi tuon oman adoptio kokemuksemme myötä. Sen jälkeen aloin enemmän tutustua rescueyhdistysten toimintaan ja toiveissa onkin ollut päästä tekemään jotain konkreettista vapaaehtoistyön muodossa. Eläinten oikeudet ja hyvinvointi ovat itselleni merkittäviä arvoja – jokainen eläin ja elämä on tärkeä. Niinpä haluankin antaa oman panokseni eläinsuojelutyöhön ja Kulkurien vapaaehtoistoiminta tarjoaa siihen loistavan mahdollisuuden.

Unelmani olisi että kaikki kodittomat kulkijat saisivat turvallisen oman kodin, rakastavan perheen ja onnellisen elämän.

Adoptio-ohjelmien, sterilointien ja valistamisen keinoin, ollaan askel lähempänä maailmaa jossa kodittomia koiria ei olisi. Kulkurien tiimi tekee upeaa   työtä tämän tavoitteen saavuttamiseksi ja on ilo olla osana sitä.