Helpotusta helteeseen -keräys päättyy tänään

 

Ihan kuten ihmistenkin kohdalla, helteiset ilmat ovat kaikista vaarallisimpia pentukoirille ja senioireille. Varsinkin tarhaympäristössä, missä mahdollisuuksia suojaan ja apuun on hyvin rajallisesti. Paitsi, että kovat helteet voivat aiheuttaa seniorikoiralle jopa hengenvaaran, myös kesän muut vaarat ovat erityisen riskialttiilta pienille pennuille ja vanhoille koirille.

Pienet pennut ovat herkkiä sairastumaan vakavasti punkkien levittämistä taudeista johtuen ja vanhoille koirille taas kesän vihollinen, hyttynen, voi olla kohtalokas. Romaniassa hyttyset levittävät trooppisia tauteja, kuten sydänmatoa ja leishmaniaa, ja ainoa tapa tehokkaaseen suojautumiseen on voimassa oleva loishäätö.

Tarhaelämä on täynnä riskejä vuoden ympäri, mutta nyt kesäkuussa me haluamme tukea yhteistyötarhojamme kesähelteiden keskellä. Helpotusta helteeseen -keräyksen aikana 8.-22.6.2021 keräämme varoja adoptioyhteistyötahojemme M.G. Rescuen, One Rescue Associationin, Ioana Bodean, Luiza Mandrun, Mihaela Soaren sekä Carpen auttamiseksi. Kaikki keräyksessä kerätyt varat tullaan käyttämään kokonaisuudessaan tarhoilla asuvien koirien auttamiseksi tämän vaikean sesongin aikana esimerkiksi loishäätöjä, ruokaa ja lääkkeitä kustantamalla. Jaamme lahjoitetut varat tarhoilla asuvien, apua tarvitsevien koirien määriin suhteutettuna.

Osallistuisitko sinä tämän kesän tärkeimpiin talkoisiin lahjoittamalla muutaman euron edes vähän mukavamman ja turvallisemman kesän takaamiseksi tarhakoirille? Vielä tänään ehdit osallistua keräykseen!

Osallistu näin:

1. Lahjoita Facebook-keräyksen kautta
2. Tee Mobile Pay -lahjoitus numeroon 23855
3. Tee tililahjoitus tilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteellä 1177

Olemme myös kiitollisia tiedon levittämisestä sosiaalisessa mediassa hashtageilla #helpotustahelteeseen ja #rescueyhdistyskulkurit. Tägää meidät myös mielellään keräystä koskeviin postauksiisi.

Suurkiitos tärkeästä avustasi!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.