Päivitetty 15.07.2021

Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit – Luana’s Dream Foundation


Luana’s Dream Foundation eli Fundaţia Visul Luanei on vuonna 2015 perustettu säätiö, joka kattaa monta osa-aluetta rescue-kentällä. Säätiö työskentelee niin loukkaantuneiden ja apua tarvitsevien villieläinten kuin muutenkin luonnon ja sen kasviston parissa sekä kodittomien ja vähävaraisten perheiden koirien ja kissojen steriloinneissa, joista viimeisessä Kulkurit aloittivat yhteistyön säätiön kanssa vuonna 2019.

Säätiössä työskentelevät henkilöt ovat pitkän linja eläinsuojelijoita, joilla jokaisella on kokemusta tekemästään työstä yli vuosikymmenen ajalta.

Kulkurien ja säätiön välisenä yhteyshenkilönä toimii Alexandra Tanasescu, joka koordinoi ja johtaa sterilointiprojekteja paikanpäällä Romaniassa. Alexandran lisäksi tiimissä työskentelevät eläinlääkärit Irina Corbu ja Ovidiu Rosu. Rosu on yksi maan taitavimmista ja omalla alallaan koulutetuimmista henkilöistä, joka on erikoistunut villieläinten nukutusnuoli-tekniikkaan ja pyydystämiseen. Dr. Ovidiu on tunnettu ympäri maailman mm. FOUR PAWS Internationilin riveissä.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.