Päivitetty 24.07.2020

Kiitos!


Kulkurien vuosi 2020 on ollut kiireinen, hektinen ja täysin erilainen kuin mikään aikaisempi vuosi. Olemme kokeneet niin ylä- kuin alamäkiä, onnistumisia ja hetkellisiä surullisiakin hetkiä. Olemme kuitenkin selvinneet kaikesta ja nyt tilanne on kaikin puolin hyvä, sekä olo kiitollinen. Eräs missiomme on ollut kaiken aikaa Romanian koirien sekä kissojen steriloiminen, olkoon tilanne kuinka poikkeuksellinen tahansa. Tähän haluamme aina panostaa ensisijaisen tärkeänä toimintana ja kestävän kehityksen vuoksi. Katsotaanpas, millainen Kulkurit ry:n vuosi 2020 on ollut sterilointien osalta – ja mistä voimme jälleen kiittää kaikkia teitä, auttajiamme ja tukijoitamme sekä seuraajiamme! ❤️

Erilaisia sterilointityötä tukevia kampanjoita on ollut käynnissä useaan otteeseen vuoden alusta alkaen. Viimeisimpiä, huikeita tuloksia tuottaneita keräyksiä ovat olleet esimerkiksi #ApuaCosobaan ja Rosiorin tarhan sterilointikampanja sekä äitienpäiväviikon ”Sanotaan ei pentuäitiydelle” -kampanja. Nämä tuottivat yhteensä jopa 14 678,55 euroa lahjoitusten kautta. Tuottojen ansiosta olemme voineet jälleen panostaa ennaltaehkäisevään sterilointityöhön suurissa mittasuhteissa.

Tammikuusta tähän päivään olemme steriloineet yhteensä 1 282 eläintä. Aivan uskomatonta, mutta näin on! Koiria olemme steriloineet 1 237, kissoja puolestaan 45. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vain vuonna 2020 olemme ohjanneet yhteensä yli 42 000 euroa suoraan sterilointityöhön, jotta yhteistyötahomme Romaniassa voivat ylläpitää toimintaansa koirien paremman tulevaisuuden puolesta. Työnkuvamme ja verkostomme on kasvava ja nousujohteinen kaikessa mielessä, joten voimme vain kiitollisina odottaa tulevilta vuosilta entistäkin laajempaa ja kattavampaa työtä eläinten puolesta.

Haluamme osoittaa jälleen kiitollisuuttamme kaikille teille, jotka autatte meitä erilaisten keräysten, lahjoitusten, kommentoinnin, jakamisen ja näkyvyyden kautta – ilman teitä meillä ei olisi näitä numeroita esittää. Ilman teitä emme olisi steriloineet yli 1 200:tta eläintä vuonna 2020, tai minään aikaisempanakaan vuotena.

Siis suuri kiitos sinulle, joka millään tavoin olet osallisena yhteisössämme. Toivomme koko sydämestämme, että tulevaisuuden näkymät ovat edelleen yhtä upeat kuin nytkin. Toivomme, että Kulkurit ry voi kasvaa entisestään ja edelleen laajentaa toimintaansa. Toivomme, että olette vielä tulevinakin vuosina mukana matkallamme – eläinten puolesta. 💓

 

Tue sterilointiprojektejamme Romaniassa:
1. Mobile Paylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi “steriloinnit”.
2. Tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa