Loviisa Mäki-Julku

Sosiaalinen media ja markkinointi
loviisa.makijulku@kulkurit.fi

Sähköposti: loviisa.makijulku@kulkurit.fi

 

Moikka!

Nimeni on Loviisa, ja olen 27-vuotias digitaalisen median maisteriopiskelija. Asun, työskentelen ja opiskelen tällä hetkellä pienen perheeni ja pian kahden romanialaisen rescuen kanssa Vaasassa. Kulkureissa tehtävänäni on tuottaa sisältöä yhdistyksen sosiaalisen median kanaviin.

Opiskelun, töiden ja perheen lisäksi sisältöä arkeeni tuovat valokuvaus, taide ja kirjallisuus. Suurena osana elämässäni ovat eläimet, joita perheessäni on ollut aina. Rescue-toimintaan tutustuin vuonna 2016 etsiessämme puolisoni kanssa perheeseemme toista karvaista ystävää. Emme löytäneet Suomesta perheeseemme sopivaa perheenjäsentä, ja anopin kannustuksesta siirsimme huomiomme Kulkureiden suuntaan. Myöhemmin samana vuonna poppooseemme liittyi romanialainen nuori koiraherra Kidi. Perheeseemme liittyy pian myös toinen karvakaveri, kun Kulkureiden kautta Suomeen saapuu vuoden 2022 aikana Osma.

Kidin adoptoimisen jälkeen kävi selväksi, että haluan tehdä konkreettisesti hyvää niiden puolesta, joiden ääntä ei kuulla. Olen seurannut Kulkureiden matkaa jo useamman vuoden ajan, ja heti elämäntilanteen salliessa hain Kulkureille aktiiviksi. Koska osaamiseni painottuu viestintään ja digitaaliseen mediaan, koin voivani parhaiten auttaa eläimiä hakemalla sisällöntuottajaksi Kulkureille.

Mahdollisimman monen koiran auttaminen saattaa kuulostaa suurelta taakalta, mutta otan haasteen vastaan, sillä haluan olla mukana luomassa koirille mahdollisimman elämisen arvoista ja turvallista tulevaisuutta. Jokainen eläin on sen arvoinen.