Melanie Eskelinen

Tapahtumatiimin jäsen
melanie.eskelinen@kulkurit.fi

Sähköposti: melanie.eskelinen@kulkurit.fi

 

Olen Melanie, Kulkurien pk-seudun tapahtumatiimin jäsen. Tapahtumat ovat yksi toimintamme tärkeä muoto, joilla keräämme varoja kodittomille koirille ja kissoille, kohtaamme ihmisiä ja kerromme toiminnastamme sekä tarjoamme niin aikuisille, lapsille kuin koirille elämyksiä ja yhdessä tekemisen iloa täällä Suomessa.

Olen kasvanut maalla, eläinten kanssa ja jo sieltä syntynyt syvä ystävyys, kiintymys ja empatia kaikenkarvaisia (ja karvattomia) kohtaan. Olen ollut lahjoittajana monissa hyväntekeväisyysjärjestöissä sekä tehnyt epäsäännöllisesti vapaaehtoistyötä eläinsuojissa Suomessa ja ulkomailla. Haaveena ollut jo vuosia auttaa enemmän, mutta nyt siihen on vihdoin mahdollistunut elämässä oikea hetki. Rescue-maailmasta ensimmäinen kokemus oli rakkaan suomalaisen rescue-kissamme kautta, joka oli osa elämääni 12 vuotta.

Minua kiinnostaa eläinten ja luonnon hyvinvoinnin edistäminen kaikin eri tavoin – niin yhteiskunnan kuin yksilöiden tasolla. Koirien lisäksi minulla on ymmärrystä sekä käytännön kokemusta kissoista ja hevosista. Tällä hetkellä arkeni kuluu opintojen lisäksi koiramaisissa puuhissa. Perheeseemme liittyi kesällä rescue-koira Eva, jonka kanssa opettelemme yhteistä arkea.

Haaveeni on maailma, jossa ihminen on yksi lajeista, hyvä “vieras” maapallolla, joka kantaa vastuun toiminnastaan. Upeaa olla mukana Kulkurien arvokkaassa toiminnassa ja antamassa ääni niille, jotka eivät voi itse puhua puolestaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kulkurien tapahtumiin ja muuhun toimintaamme!