Nancy Tahlfeldt

Rahastonhoitaja, talousasiat
nancy.tahlfeldt@kulkurit.fi

Sähköposti: nancy.tahlfeldt@kulkurit.fi

Moikka!

Olen Nancy ja toimin Kulkureissa koirien yhteyshenkilönä ja hallituksen varajäsenenä.

Koirat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Kiinnostuin koirien rescuetoiminnasta jo lapsuudessani, jolloin seurasin Viron koiratarhojen tilannetta. Virossa tilanne on onneksi parantunut huomattavasti noista ajoista ja vuonna 2015 katseeni kääntyikin Romanian puoleen.

Ensimmäinen romanialainen rescueni Negruta saapui Suomeen tammikuussa 2016 ollessaan 10-vuotias. Negruta ehti viettää kanssani viisi vuotta, joiden aikana hänestä kehkeytyi elämästään nauttiva kotikoira. Vuonna 2018 Romaniasta saapui toinen rescueni, nyt jo 8-vuotias Marko. Marko oli ehtinyt viettää monta vuotta tarhalla ennen Suomeen tuloa. Halusinkin antaa kodin juuri vanhemmalle koiralle, sellaiselle, joka yleensä jää pentujen ja nuorempien koirien varjoon. Huhtikuussa 2021 Markon kaveriksi saapui Kulkurien kautta myöskin seniori-ikään ehtinyt Lady Maddie.

Vanhoissa koirissa on paljon viisautta ja persoonaa. Heillä on erityinen paikka sydämessäni ja haluaisinkin kannustaa perheitä harkitsemaan myös vanhemman koiran adoptiota. Mikään ei ole palkitsevampaa kuin tietää, että on antanut seniorikoiralle vielä mahdollisuuden päästä kokemaan kotikoiran elämää.

Vuosien varrella palo tehdä vielä enemmän rescuekoirien hyväksi on kasvanut ja siksi onkin hienoa saada olla mukana Kulkurien aktiivisessa toiminnassa!

”Saving one dog won’t change the world, but for that one dog, the world will change forever.”