#OleToivo Bobille

Yksi #OleToivo-joulukeräyksemme avustuskohteista on Bobi.

Happy Dogs Morenin tarhan työntekijä Marilena löysi Bobin autonsa alta muutama viikko sitten. Kukaan ei tiedä mitä Bobille oli tapahtunut tai miten se oli päätynyt auton alle, mutta Bobin jalko oli haavoittunut todella vakavasti.

Bobi vietiin eläinlääkäriin ja jalka yritettiin pelastaa, mutta pian oli selvää että se oli niin totaalisesti musertunut, ettei mitään toivoa sen kuntoon saamiseksi ollut. Bobin jalka päädyttiin siis amputoimaan pikaisesti.

Amputointi tehtiin viime maanantaina ja se sujui onnistuneesti. Bobin toipuminen on alkanut hyvin ja kaikessa epäonnisuudessaan se on silti yksi onnekkaimmista, sillä jotenkin se päätyi hyväsydämisen eläinsuojelijan auton alle sen sijaan että olisi kuollut yksin kadulla. Nyt Bobi saa vielä mahdollisuuden parempaan elämään.

Happy Dogs Morenin tarhalla elää satoja koiria, eikä ylimääräisiä varoja suurten leikkausten tekemiseen ole. Haluamme auttaa Bobia ja Happy Dogs Morenin tarhan hyväsydämisiä eläinsuojelijoita osallistumalla Bobin amputointikuluihin, jonka vuoksi päätimme kerätä varoja Bobille joulukeräyksemme kautta.

Toivuttuaan ihanaksi, ystävälliseksi ja rauhalliseksi kuvailtu Bobi pääsee tarhalle ja saa toivottavasti pian myös mahdollisuuden etsiä omaa kotia adoptio-ohjelman kautta.

Voit osallistua Bobin auttamiseen lahjoittamalla #OleToivo-joulukeräykseemme 23.12. mennessä. Keräyksen tuotosta ohjataan varoja viiden avustuskohteen auttamiseen, ja mahdollinen yli menevä tuotto käytetään Kulkurien toiminnan tukemiseen tulevana toimintavuonna.

Osallistu näin:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • Mobile Paylla numeroon 23855
  • Tilille FI73 1029 3000 3566 41 viittellä 1177

Suurkiitos kaikille joulukeräykseen osallistuville!

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.