Päivitetty 21.12.2022

Yhdessä keräsimme Ukrainan eläimille 107 600 €


Venäjän aloittaessa hyökkäyssodan Ukrainassa helmikuussa 2022 myös me Kulkureissa halusimme ehdottomasti kantaa kortemme kekoon auttaen maan hädässä olevia eläimiä.

Huolellisen taustaselvityksen myötä valitsimme Apua Ukrainan eläimille -varainkeruukampanjaan kolme avustuskohdetta: Ifaw, Casa lui Patrocle ja Do Good Romania / Saved by the Vet. Koska varainkeruulupamme mahdollistaa keräyksen vain EU:n sisällä toimiville tahoille, valitsimme kohteiksi EU:n sisällä, mutta suoraan Ukrainaa konkreettisesti auttavia, luotettavia tahoja.

Emme osanneet edes toivoa että niin hurjan moni suomalainen lähtisi mukaan keräykseen, mutta nyt kymmenen kuukautta myöhemmin keräyksen lopulliseksi tuotoksi muodostui 107 600 euroa. Summa on käsittämättömän upea, ja siitä on kiittäminen teitä.

Sota Ukrainassa ei ole vielä ohi ja sekä maan ihmiset että eläimet tarvitsevat kipeästi apua. Meitä tarvitaan kuitenkin kohdemaassamme Romaniassa vähintään yhtä kipeästi nyt kuin ennen sotaa.

Tulemme nyt päättämään Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräyksen. Suurin osa lahjoitusvaroista, 105 000 euroa, ohjattiin eteenpäin avustuskohteille jo huhtikuussa. Loput vajaa 3 000 euroa tulemme ohjaamaan eteenpäin Ifawille, jotka edelleen tekevät ihailtavan sinnikästä työtä Ukrainan eläinten auttamiseksi (lue lisää täältä).

Me toivomme, että moni silti edelleen jatkaa Ukrainan eläinten auttamista lahjoittamalla suoraan vastuullisille, paikan päällä auttaville tahoille. Suosittelemme esimerkiksi Apua Ukrainan eläimille -keräyksen avustuskohteita.

Suomen eläinsuojeluyhdistys SEY on myös listannut hyviä auttamiskohteita Ukrainassa täällä.

Vilpitön kiitos kaikille keräykseen osallistuneille ja auttaneille! Kiitos, että välitätte.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.