#OleToivo Spookylle

Tässä on Spooky.

Yhteistyökumppanimme, Carpen tarhan Carmen Mandescu löysi Spookyn tien varresta, matkalla tarhalle viikko sitten. Nuori koira, joka hoiperteli eteenpäin hirveässä fyysisessä kunnossa.

“Viimeinen asia mitä tarhalle tarvitaan on uusi autettava, kun kaikki paikat jo ovat tupaten täynnä. Mutta mitä minun olisi pitänyt tehdä, jättää hänet tielle kuolemaan?” sanoo Carmen.

Spooky tuskin olisi selvinnyt kadulla paljoa kauempaa. Yöt ovat jo Romaniassakin kylmiä, ja Spookyn iho on pahasti tulehtunut, keho haavoilla ja arvilla ja sen vatsa hyvin turvonnut, vaikka koira itsessään on luurangonlaiha. Todennäköisesti Spookyn keho on myös sisäloisten valtaama.

Osaisivatpa koirat kertoa mitä ovat kokeneet. Saisimmepa tietää millaista Spookyn elämä tähän asti on ollut. Mennyttä emme kuitenkaan voi muuttaa, mutta tulevaisuuden voimme. Auttaisitko sinä Spookya?

Joulukeräykseemme #OleToivo 9.-23.12. avulla tulemme auttamaan myös Spookyn elämän muuttamisessa. Kerätyillä varoilla autamme Carmenia Spookyn hoito- ja lääkitsemiskuluissa. Keräyksen yli menevä tuotto käytetään Kulkurien toiminnan tukemiseen.

Lahjoita:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • Mobile Paylla numeroon 23855
  • Tilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 1177

Suurkiitos kaikille joulukeräykseen osallistuville!