#OleToivo Jumbolle

Auttaisitko Jumboa?

Jumbo päätyi M.G. Rescuen tarhalle joulun alla vuosi sitten. Eräs paikallinen löysi seniorikoiran harhailemasta yksin pellolta, ja pyysi tarhan omistajan Mihai Grigorien apua tämän hoidossa.

Jumbo on iäkäs, kuuro ja Jumbolla on myös luustossa erinäisiä ongelmia. Löytöhetkellä Jumbo oli luurangonlaiha ja heikossa kunnossa, mutta kuluneen vuoden aikana Jumbo on todella puhjennut kukkaan.

Jumbo asuu tarhalla, mutta pääsee päivittäin osallistumaan tarhan askareisiin Mihain kanssa. Se seuraa Mihaita joka paikkaan, ja onkin saanut lempinimen “varjo”, sillä puuhailu ihmisen kanssa on parasta mitä Jumbo tietää.

Mihai tekee kaikkensa tarjotakseen Jumbolle niin hyvän viimeisen ajan tarhalla kuin mahdollista. Hän muun muassa huolehtii Jumbon voinnista jatkuvalla kipulääkityksellä, lisäravinteilla ja mahdollisimman laadukkaalla ruoalla. Suomeen muuttoa Jumbon keho tuskin kestäisi.

Jumbon elämä Mihain pienellä tarhalla on romanialaisittain hyvää ja se vaikuttaa iloiselta arjessaan. Jumbo saa viettää viimeisen aikansa Mihain rakastamana ja vapaana tarhan pihamaalla kirmaten.

Jumbon kipulääkkeet, lisäravinteet ja erityisruoat ovat Mihaille kuitenkin iso kulu, joissa haluamme joulukeräyksemme kautta auttaa. Tämä hellyyttäävä pappa on kaiken todella ansainnut.

Joulukeräykseemme #OleToivo 9.-23.12. avulla tulemme auttamaan myös Jumbon elämänlaadun turvaamisessa. Keräyksen avustuskohteiden auttamisen jälkeen jäävä tuotto käytetään Kulkurien toiminnan tukemiseen.

Lahjoita:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • Mobile Paylla numeroon 23855
  • Tilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 1177

Suurkiitos kaikille joulukeräykseen osallistuville!