One for all, all for one: 2016 vs 2018 – huomaatko eron?

7.10.2018

One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa on parissa vuodessa tapahtunut mielettömän paljon. Adina Vladutin vuokratessa Cosoban tilan vuonna 2015 tontilla ei ollut paljon mitään – vain vanhoja, ränsistyneitä latoja ja huonossa kunnossa olevia rakennuksia.

Työt tarhan rakentamiseksi aloitettiin heti. Vuotta myöhemmin koirille oli rakennettu jonkin verran katottomia häkkejä ja tarhan sisätiloissa koiria eli pienissä näyttelyhäkeissä. Talven tuiskuissa ja syysmyrskyissä koirilla kuitenkaan ei ollut suojaa.

Vuonna 2018 Cosoban tarhaa ei enää uskoisi samaksi paikaksi. Koirat ja kissat elävät tarhalla tilavissa paddokeissa, joissa kaikille riittää koppeja, tukeat seinät suojaavat tuiskeelta ja katto pään päällä varjostaa porottavalta kesäauringolta. Sisätilojen ahtaasti häkeissä elävät koirat ovat muuttaneet uusiin tiloihin tarhan latoon rakennettuihin isoihin häkkeihin, sekä upeisiin uusiin ulkopaddokeihin, joissa niillä on omaa rauhaa ja tilaa liikkua.

Me Kulkureissa haluamme tukea Adinan tekemää työtä tarhan kehittämiseksi, koska koirien tarhaolot ovat meille tärkeitä. Meille on tärkeää, että kehitystyötä tehdään jatkuvasti ja parannusehdotuksia otetaan vastaan. Adina haluaa aidosti tehdä tarhasta koirille paremman paikan elää ja tekeekin kaikkeensa, jotta se toteutuisi.

Sinä voit kantaa kortesi kekoon ja näyttää tukesi Adinan kovaa työtä kohtaan lahjoittamalla käynnissä olevaan One Rescue Associationin One for all, all for one -tukikampanjaan. Kaikki keräämämme varat ovat todella tärkeitä Cosoban tarhan kehityksen takaamiseksi.

Voit tehdä tililahjoituksen tilille FI73 1029 3000 3566 41 One Rescue Associationin viitteellä 1258. Voit myös lahjoittaa helposti Mobile Payn kautta lähettämällä lahjoituksesi numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään COSOBA.

Kiitos tuestasi 

_________

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.