Päivitetty 07.10.2018

Kodin saanut koira: ODA


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (kotihoidossa Lavinia Ion)
kastroitu

Perustiedot ja tausta

Romanian kaduilla elää kodittomana satoja tuhansia koiria. Kaduille ne ovat joutuneet erinäisistä syistä. Valtaosalla  on joskus ollut oma koti, josta ne on hylätty, osa on näiden koirien jälkeläisiä, osa niin kutsuttuja yhteisökoiria joista paikalliset ihmiset pitävät huolta. Yhtä kaikki, kaduilla elävät koirat ovat alttiina monille vaaroille. Valitettavasti vain hyvin pieni osa koirista on niin onnekkaita, että ne päätyvät eläinsuojelijoiden hoiviin saaden toivon paremmasta elämästä. Yksi näistä onnekkaista on upea Oda, jonka löysi kadulta paikallinen eläinsuojelija Lavinia Ion. Oda on onnekas myös siinäkin mielessä, että se saa etsiä omaa loppuelämän kotiaan kotihoidossa Lavinia Ionin luona.

Oda on erityisen iloinen ja avoin luonteeltaan. Se on hyvin leikkisä, energinen ja reipas. Oda suorastaan rakastaa ihmisiä ja se tulee upeasti toimeen myös toisten koirien ja kissojen kanssa. Kissoja pikkuinen voi yrittää leikittää joskus liikaakain.  Kerrostalossa Oda haukkuu äänille ajoittain ja se on sisäsiisti. Myös hihnassa Oda osaa jo kulkea melko mallikkaasti.

Oda on valmis matkustamaan omaan kotiinsa noin kuukauden kuluttua.

Herttaisella ja lempeällä Odalla on painoa 8,4 kg.

07.10.2018
Upea Oda lensi eilen 6.10.2018 omaan kotiinsa Suomeen.

09.09.2018
Ihana Oda on varattu Suomeen omaan kotiin. Valtavasti onnea Odalle ja sen tulevalle perheelle <3

06.08.2018
Oda on lisätty adoptio-ohjelmaan.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Oda saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Oda on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Odan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.