Sarianna Syrjä

Koirien yhteyshenkilö
sarianna.syrja@kulkurit.fi

Yhteystiedot

email: sarianna.syrja@kulkurit.fi
0503615307
soittoajat sovitusti

 

Hei! Olen Sarianna ja asun tällä hetkellä Tampereella avopuolisoni sekä rescuekoiramme kanssa.

Toimin Kulkureissa koiravaraajana. Koiravaraajana tehtäväni on etsiä koiralle sopiva koti ja perhe, jossa otetaan koiran yksilölliset tarpeet huomioon. Autan perhettä koko adoptioprosessin ajan sekä tarvittaessa myös kotiutumisen jälkeen.

Työskentelemällä Kulkureissa pystyn itse vaikuttamaan Romanian kodittomien koirien tilanteeseen. Sterilointien ja adoptioiden lisäksi on tärkeää vaikuttaa myös ennakkoluuloihin, jotka kohdistuvat rescuekoiriin, lisäämällä tietoisuutta Romanian tilanteesta sekä nykyisestä eläinsuojelulainsäädännöstä.

Eläimet ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Perheeni ensimmäinen koira Ella, joka oli sekarotuinen podenco-mix, eli kanssamme melkein 17 vuotta. Kun perheeni haki Ellan kotiin, olin luultavasti maailman onnellisin 6-vuotias lapsi. Toinen koiramme bolognese Viivi tuli elämäämme, kun olin 13-vuotias.

Ensimmäinen oma koirani Tinkru (ent. Tinkerbell) saapui Romaniasta Suomeen joulukuussa 2012. Tinkrun avulla ymmärrän yhä enemmän pienten ja arkojen koirien sielunelämää. Tinkrun kanssa nautimme erityisesti temppujen harjoittelusta ja suunnitteilla onkin koiratanssikurssi. Kun opettelemme uusia asioita, käytän aina positiivista vahvistamista namien, kehujen, lelujen ja silittämisen avulla. Koira merkitsee minulle aina rakastettua perheenjäsentä.