Päivitetty 16.12.2020

Sydänten joulu -kampanjakeräys: Riveran tarina


Tämän vuoden joulukeräyksemme menee sydämiin, kirjaimellisesti.

Nose, Rivera, Maly ja Justino ovat keräyksemme päätähdet. He ovat romanialaisia kodittomia koiria, joita yhdistää kodittomuuden lisäksi yksi yhteinen tekijä: niillä kaikilla on testeissä todettu dirofilaria immitis eli amerikkalainen sydänmato.

Tänään kerromme Riveran tarinan.

Surullista kyllä, heti alkuun on todettava, että kovasti toivoisimme, että tietäisimme Riveran menneisyydestä enemmän. Arviolta noin 4-vuotias Rivera on pelastettu eläinsuojelija Ioana Bodean toimesta kunnalliselta koiratarhalta vuonna 2019, ja pienen vihjeen sen elämän käänteistä ennen tarhaa antavat useista synnytetyistä pentueista venyneet nisät. Riveran hiukan väsyneestä katseesta voi päätellä, etteivät vuodet ole kohdelleet sitä erityisen hyvin.

Rivera on keskikokoinen, tavallisen näköinen, hiukan varautunut ja ujo keski-ikää pikkuhiljaa lähestyvä koira. Se ei suoranaisesti kuulu niihin kotia etsiviin koiriin, joiden yhteyshenkilöiden sähköposti täyttyy Riveralla otsikoiduista kotitarjouksista. Tämän vuoksi toivoimmekin niin hartaasti, että Rivera olisi vihdoin saanut ansaitsemansa mahdollisuuden omaan kotiin kotihoidon kautta, mutta suunnitelmat tyssäsivät heti alkuunsa todettuun sydänmatoon. Rivera jäi tarhalle viettämään vielä yhtä talvea ja kodin löytymisen mahdollisuus laski sydänmadon myötä entisestään.

Tänä jouluna me haluamme antaa lahjan Riveralle. Haluaisimme kustantamalla sen noin 500-660 € hintaisen sydänmatohoidon mahdollistaa, että myös Rivera vielä jonaina päivänä saisi kokea kodin lämmön.

Sydänten joulu -kampanjan 6.-23.12. tuotoilla kustannetaan sydänmatohoidot paitsi Riveralle, myös Malylle, Noselle ja Justinolle. Mikäli kampanja tuottaa enemmän kuin näiden neljän koiran hoitoon tarvitaan, varat säästetään tulevia vastaavia tapauksia varten sydänmato-rahastoon.

Anna konkreettinen sydämen joululahja, osallistu kampanjaan ja auta!

Osallistu näin:

1. Tee lahjoitus Facebook-keräyksen kautta.
2. Tee MobilePay-lahjoitus lähettämällä summa numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestiksi 9221.
3. Tee tililahjoitus tilille FI73 1029 3000 3566 41 viittellä 9221.

Suurkiitos kaikille joulukeräykseen osallistuville!

Lue lisää keräyksestä.


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.