Viikon aikana jo kerätty melkein 4 000 euroa – pääsemmekö tavoitteeseen?

 

Tulevana viikonloppuna Romaniaan ennustetaan kovia ukkosmyrskyjä. Kun täällä Suomessa ukkosta jännittävä koira pääsee käpertymään oman ihmisen kainaloon, sille rakennettuun turvapesään tai sen oloa voidaan helpottaa erilaisin tukitoimin, Romaniassa ukkosmyrskyssä panikoiva koira on yksin. Todennäköisesti se ravaa häkkiään ympäri, läähättää ja itkee. Ehkä se käpertyy koppinsa perälle tutisemaan. Ehkä yrittää painiikissa kaivautua ulos häkin betonilattian läpi tai kiivetä häkin seiniä pitkin vapauteen. Sillä ei ole ketään tai mitään turvanaan.

Helpotusta helteeseen -keräyksen aikana 8.-22.6.2021 keräämme varoja adoptioyhteistyötahojemme M.G. Rescuen, One Rescue Associationin, Ioana Bodean, Luiza Mandrun, Mihaela Soaren sekä Carpen auttamiseksi. Kaikki keräyksessä kerätyt varat tullaan käyttämään kokonaisuudessaan tarhoilla asuvien koirien auttamiseksi tämän vaikean sesongin aikana ja jaamme lahjoitetut varat tarhoilla asuvien, apua tarvitsevien koirien määriin suhteutettuna.

Ensimmäisen keräysviikon aikana lahjoituksia Helpotusta helteeseen -kertäykseen tuli yhteensä 3 917 euron verran. Ihan huikeaa! Tämä antoi pientä toivon kipinää sille, että kahden viikon aikana voisimme päästä jopa 8 000 euron summaan. Pystymmekö siihen, yhdessä?

Voit osallistua Helpotusta helteeseen -keräykseen näin:

1. Lahjoita Facebookin kautta
2. Tee Mobile Pay -lahjoitus numeroon 23855
3. Tee tililahjoitus tilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteellä 1177

Olemme myös kiitollisia tiedon levittämisestä sosiaalisessa mediassa hashtageilla #helpotustahelteeseen ja #rescueyhdistyskulkurit. Tägää meidät myös mielellään keräystä koskeviin postauksiisi.

Suurkiitos tärkeästä avustasi!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.