M. G. Rescue

M. G. Rescue on romanialaisen eläinlääkäri ja -suojelijan Mihai Grigorien perustama taho, jonka huostassa on useita erilaisia eläimiä. Mihai on toiminut kodittomien eläinten kanssa pitkään ja tehnyt yhteistyötä Kulkureille tuttujen tahojen, kuten OneVetin, Carmen Mandescun ja Alina Murgun kanssa. Kulkurit ovat jo pidempään auttaneet Mihaita koirien adoptioiden saralla, mutta vuonna 2017 yhteistyö laajeni myös sterilointeihin.

Mihai Grigorie tekee suunnattoman paljon työtä kodittomien koirien eteen.

M. G. Rescuella on rakenteilla oma tarha omalle noin 5000 neliömetrin tontille Bulbucata-Stalpu -alueella, noin 30 km Bukarestin ulkopuolella. Tontti on rauhallisella alueella ja se tarjoaa suojaa valmistuttuaan noin 80 koiralle, muutamalle lehmälle, hevoselle, lampaalle, vuohelle, possulle, erilaisille linnuille, kaneille ja kissoille. Mihain eläinrakkaus ei rajoitu lajiin ja mikäli huostaan tulee eläin, jonka hoito ei ole Mihaille vielä tuttua, tarttuu hän toimeen ja opettelee uutta.

Tarhan ollessa valmis Mihai tulee tekemään sterilointeja paikan päällä, mutta ennen sitä hän tekee yhteistyötä OneVetin klinikan kanssa. Hänellä on hienoja suunnitelmia myös valistuksen saralla, sillä hänen unelmansa on tarhan valmistuttua kutsua sinne esimerkiksi koululaisia katsomaan ja oppimaan erilaisista eläimistä ja niiden oikeasta käsittelystä.

Mihain tukena on tällä hetkellä ruotslainen ryhmä “Romanian Heart”, joka tukee M. G. Rescuen toimintaa satunnaisesti, sekä saksalainen yhdistys “Helping Paws”, joka kustantaa tarhan koirien ruoat ja auttavat muussakin missä vain voivat. Muuten Mihai on yksittäisten lahjoitusten varassa.

Voit seurata Mihain tekemää upeaa työtä M. G. Rescuen Facebook-sivulla.

 

M. G. Rescuen tarhalla asuu jo paljon erilaisia eläimiä, mutta tulevaisuudessa tarhalla on tarkoitus myös pystyä esimerkiksi steriloimaan koiria.

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.