M.G. Rescue

 

M. G. Rescuen tarha M. G. Sanctuary sijaitsee Bulbucata-Stalpu -alueella, noin 30 km Bukarestin ulkopuolella. Tarha on kooltaan noin 5 000 neliömetriä. Tarhalla asuu aina kerrallaan noin 60-70 koiraa, ja paljon myös muita eläimiä omilla alueillaan, mm. kissoja, lintueläimiä, lehmiä, vuohia, hevosia ja sikoja.

 

 

Tarhan perustaja ja omistaja Mihai Grigorie on pitkän linjan eläinsuojelija ja hänen historiansa rescue-kentällä on pitkä. Mihai itse tekee palkkatyötä eläinlääkärinä täysipäiväisesti rahoittaakseen tarhansa toimintaa ja sen lisäksi hoitaa tarhan päivittäiset asiat, päivittäin. Työntekijän löytäminen tarhalle on ollut haastavaa, tarhan alkeelliset olot eivät liiaksi ihmisiä houkuta. Onnksi vuonna 2020 Mihain kuitenkin onnistui löytää tarhalle työntekijä, joka asuu tarhan yhteydessä olevassa konttirakennuksessa ja valvoo eläinten hyvinvointia päivin ja öin.

Kulkurit ovat tehneet yhteistyötä M. G. Rescuen kanssa vuodesta 2013.

Voit seurata M. G. Rescuen elämää heidän Facebook-sivullaan.

 

M. G. Rescuen tarhalla asuu jo paljon erilaisia eläimiä, mutta tulevaisuudessa tarhalla on tarkoitus myös pystyä esimerkiksi steriloimaan koiria.

MG Rescuen tarha sumuisena päivänä. Vahtikoirat portilla vastassa.

MG Rescuen tarhan asukkaita

MG Rescuen tarhan asukkaita

Mihai ja tarhan asukas

MG Rescuen tarhalla koirat pääsevät välillä häkeistään juoksemaan ja haistelemaan tarhan aidatulle pihalle.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.