Päivitetty 05.07.2019

Helmi Pulkkinen


Sähköposti: helmi.pulkkinen@kulkurit.fi

Heissan!

Olen Helmi ja vaikutan kaksine rescueineni Tampereella. Suku on Pohjanmaalta, joten hitaaksi ei voi mainita, ennemmin aika äkkipikainen. Rescueihin törmäsin ihan uutena asiana vuonna 2007, kun etsin itselleni ensimmäistä omaa koiraa. Halusin sekarotuisen, mutta minulla ei ollut hajuakaan, mistä sellaisen löytäisi. Onneksi työkaverini kertoi rescueista ja ajatus tuntui hyvältä. Niinpä sitten tutustuin ja selailin ja etsin ja sain ensimmäisen koirani; Muskan, heinäkuussa Viipurista.

Sen jälkeen mukaan on tarttunut vapaaehtoisviikolta Tallinnan löytöeläintarhalta yksi sakulaumismiksi, Diksu, joka heti ensimmäisenä päivänä sai minut rakastumaan. Seuraavana vuorossa onkin sitten nykyiset koirani, Sakke, joka tuli aluksi kodinvaihtajana kotihoitoon ja Sola suoraan tarhalta, molemmat Romaniasta ja Kulkureiden kautta.

Olen seurannut rescuetoimintaa suht aktiivisesti heti Muskan tulosta lähtien ja varsinkin Kulkureita heidän alkutaipaleestaan asti. Olen osallistunut siellä ja täällä, kutonut jotain ja valmistellut hilloja myyntiin, miten resurssit ovat antanet kulloinkin periksi. Kesästä 2018 olin puoli vuotta Kulkureilla työkokeilussa ja jäin sen jälkeen aktiiviksi. Tällä hetkellä koordinoin ja järjestän tapahtumia Pirkanmaan alueella sekä osittain somessa. Tulevaisuus vie mahdollisesti ja erittäin toivottavasti eläinten pariin.

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.