Päivitetty 02.06.2019

Janette Liespuu


Sähköposti: janette.liespuu@kulkurit.fi

Moikka,

Olen Janette ja asun Turussa avopuolisoni sekä koiriemme Simban ja Sylvin kanssa. Työskentelen Turussa lakimiehenä ja autan Kulkureissa eteen tulevissa lainopillisissa sekä hallinnollisissa asioissa. On hienoa, että pääsen hyödyntämään ammattitaitoani eläinten hyväksi ja Kulkureiden käytännön toiminnassa. Lisäksi olen mukana Turun aluetoiminnassa järjestämässä tapahtumia ja tempauksia.

Ensimmäinen koiramme Simba tuli taloon, kun elämä vakiintui Turkuun ja olosuhteet olivat muutoin hyvät uuden perheenjäsenen saapumiseen. Simba on opettanut meille paljon koirien ja eläinten tunne-elämästä sekä käyttäytymisestä ja Simban myötä olenkin kiinnostunut eläinoikeudellisista asioista Suomessa ja ulkomailla. Loppuvuonna 2018 pääsin itse reissaamaan ensimmäistä kertaa Romaniaan yhteistyötarhoillemme. Matka oli ainutlaatuinen ja todella unohtumaton kokemus. Arvostus paikallisia eläinsuojelijoita kohtaan sai myös uuden merkityksen, kun pääsi itse näkemään sitä todellisuutta, jossa he jokainen päivä elävät. Ja löytyipä reissusta myös toinen koiramme Sylvi, joka pääsi muutamaa viikkoa myöhemmin lentämään kotiin Suomeen.

Kulkurit tekee korvaamatonta työtä Romaniassa eläinten hyvinvoinnin eteen vaikuttamalla paikallisiin asenteisiin sekä kulkukoirien ja –kissojen määrään sterilointien kautta. Lisäksi on aina ihana seurata niiden onnellisten yksilöiden tarinoita, jotka löytävät uuden kotinsa Suomesta Kulkureiden toiminnan avulla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.