Päivitetty 03.06.2022

Janette Liespuu


Sähköposti: janette.liespuu@kulkurit.fi

Moikka,

Olen Janette ja toimin Kulkureissa hallituksen jäsenenä ja sihteerinä, lainopillisena neuvonantajana, tietosuojavastaavana sekä Suomeen adoptoitavien koirien passintarkastajana. Lisäksi olen mukana Turun aluetoiminnassa järjestämässä tapahtumia ja tempauksia. Työskentelen Turussa lakimiehenä ja onkin hienoa, että pääsen hyödyntämään ammattitaitoani eläinten hyväksi ja Kulkureiden käytännön toiminnassa.

Ensimmäinen koirani Simba tuli taloon, kun elämä vakiintui Turkuun ja olosuhteet olivat muutoin hyvät uuden perheenjäsenen saapumiseen. Simba on opettanut paljon koirien ja eläinten tunne-elämästä sekä käyttäytymisestä ja Simban myötä olenkin aikanaan kiinnostunut eläinoikeudellisista asioista Suomessa ja ulkomailla. Romaniassa Kulkureiden yhteistyötarhoilla olen päässyt käymään kahdesti. Matkat ovat olleet ainutlaatuisia ja todella unohtumattomia kokemuksia. Arvostus paikallisia eläinsuojelijoita kohtaan saa myös uuden merkityksen, kun pääsee itse näkemään sitä todellisuutta, jossa he jokainen päivä elävät. Ensimmäisellä Romanian reissullani ihastuin myös toiseen koiraani Sylviin, joka pääsi muutamaa viikkoa myöhemmin lentämään kotiin Suomeen.

Kulkurit tekee korvaamatonta työtä Romaniassa eläinten hyvinvoinnin eteen vaikuttamalla paikallisiin asenteisiin sekä kulkukoirien ja –kissojen määrään sterilointien kautta. Lisäksi on aina ihana seurata niiden onnellisten yksilöiden tarinoita, jotka löytävät uuden kotinsa Suomesta Kulkureiden toiminnan avulla.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.