Päivitetty 26.02.2019

Janette Liespuu


Sähköposti: janette.liespuu@kulkurit.fi

Moikka,

Olen Janette ja asun Turussa avopuolisoni sekä koiramme Simban kanssa. Työskentelen Turussa lakimiehenä ja autan Kulkureissa eteen tulevissa lainopillisissa kysymyksissä ja koukeroissa. On hienoa, että pääsen hyödyntämään ammattitaitoani eläinten hyväksi ja Kulkureiden käytännön toiminnassa.

Oma koiramme tuli taloon, kun elämä vakiintui Turkuun ja olosuhteet olivat muutoin hyvät uuden perheenjäsenen saapumiseen. Simba on opettanut meille paljon koirien ja eläinten tunne-elämästä sekä käyttäytymisestä ja Simban myötä olenkin kiinnostunut eläinoikeudellisista asioista Suomessa ja ulkomailla. Simban kanssa vietämme rauhallista kotielämää satunnaisesti erilaisia harrastuksia kokeillen. Vinttikoiran kanssa lenkit ovat usein aika vauhdikkaita ja rauhallisesti sohvakoirasta kuoriutuu ulkosalla vähintäänkin reipas menijä

Kulkurit tekee korvaamatonta työtä Romaniassa eläinten hyvinvoinnin eteen vaikuttamalla paikallisiin asenteisiin sekä kulkukoirien ja –kissojen määrään sterilointien kautta. Lisäksi on aina ihana seurata niiden onnellisten yksilöiden tarinoita, jotka löytävät uuden kotinsa Suomesta Kulkureiden toiminnan avulla.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.