Päivitetty 17.02.2019

Meri Suominen


Sähköposti: meri.suominen@kulkurit.fi

Terve!

Olen Meri ja aloitin Kulkurien some-tiimin jäsenenä keväällä 2019. Vastuualueenani on erityisesti yhdistyksen Youtube-kanavan parissa työskentely yhdessä työparini kanssa.

Opiskelen Tampereen yliopistossa journalistiikkaa ja viestintää, mutta alkujaan olen kotoisin Satakunnasta. Erilaisia toimittajan töitä olen tehnyt vuodesta 2015 niin freelancerina, työsuhteessa kuin vapaaehtoisena.

Koirat ovat kuuluneet elämääni teini-ikäisestä saakka, ja ensimmäinen ihka oma sekarotuinen Nestori-koirani tuli minulle vuonna 2016. Vain 2-vuotiaana sairauskohtaukseen menehtyneen Nestorin kanssa koettiin paljon ylä- ja alamäkiä, jotka opettivat paljon. Tärkein oppimistani asioista oli, että jatkossa koirani tulisivat minulle ainoastaan sellaisen tahon kautta, jonka luotettavuudesta ja vastuullisuudesta voin mennä takuuseen.

Nyt kanssani majaileekin Kulkurien kautta joulukuussa 2018 adoptoitu Cabou-tyttö. Rescuen adoptoinnin myötä halusin itsekin kantaa korteni kekoon vastuullisen, kestävän ja eettisen eläinsuojelutyön hyväksi. Kulkureissa hienointa on yhdistyksen avoimuus ja se, kuinka ikävistä asioista huolimatta toivon kipinää pidetään sitkeästi yllä. Haluan olla mukana muuttamassa käsityksiä ja ennakkoluuloja rescue-toiminnasta ja näyttää, kuinka palkitsevaa ja upeaa rescue-koiran kanssa eläminen voi olla. Se hiljainen kiitollisuus ja onni, joka koirasta huokuu kotiutumisen jälkeen on mielestäni yksi hienoimpia asioita, joita ihminen voi kokea.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.