Päivitetty 30.03.2015

Kodin saanut koira: BEAUTY (nyk. Nanna)


nannaBEAUTY

* noin 2,5-vuotias

* narttu

* steriloitu

 

 

 

 

12.6.2014
Beauty on yksi niistä onnekkaista koirista, jonka paikalliset eläisuojelijat ovat pelastaneet Romanian kunnalliselta Bragadirun tarhalta, joka on ns. tappotarha. Näillä kunnallisilla tappotarhoilla koirat lopetetaan kylmän viileästi huolimatta siitä ovatko ne esim. steriloituja ja kilttejä, kuten Beauty.

Beauty on on nimensä mukaisesti oikea kaunotar ja myös luonteeltaan kerrassaan hurmaava ja sympaattinen. Beauty on noin 2-vuotias. Kooltaan Beauty on pienehkö keskikokoinen koira eli noin 40 cm korkea ja reilu 10 kg painava. Tällä hetkellä Beauty on melko hoikassa kunnossa ja sille saisikin tulla muutama kilo lisää tulevaisuudessa.

Kulkurien aktiivit tapasivat Beautyn toukokuussa 2014 Romaniassa Onevet-klinikalla, jossa Beauty odottaa ikioman kodin löytymistä. Tällä hetkellä Beauty on vielä hieman ujo ja herkkä ja jännittää vieraiden ihmisten läheisyyttä, mutta odotettavissa on, että tyttö tulee reipastumaan vähitellen Onevet-klinikalla ja yhä edelleen omassa rakastavassa kodissaan tulevaisuudessa. Beauty antaa kuitenkin jo nyt vieraiden ihmisten silittää ja rapsuttaa sitä, eikä vetäydy pois. Antamalla aikaa tällä kaunottarelle siitä kuoriutuu varmasti uskollinen ystävä!

Muiden koirien kanssa Beauty tulee toimeen hyvin kokoon katsomatta ja Beautyn tulevassa kodissa voisikin olla  reipas koirakaveri sitä odottamassa.

Nyt Beauty etsii siis omaa rakastavaa loppuelämän kotiaan! Muistathan kuitenkin harkita koiran ottamista tarkkaan, sillä koiraan tulee sitoutua jopa seuraavaksi 15 vuodeksi. Tulevan kodin tulee tarjota Beautylle riittävästi aktiviteetteja ja olla valmis opettamaan tytölle alusta asti kaikki sisäsiisteydestä ja hihnakäyttäytymisestä lähtien.

Beauty luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

11.7.2014
Ihana Beauty varattiin tänään ikiomaan kotiin Suomeen!

15.8.2014
Beauty, nyk. Nanna, saapui tänään omaan kotiinsa Suomeen!

20.3.2015
Nannalle (ent. Beauty) joudutaan etsimään uusi koti siitä riippumattomista syistä. Omistaja kuvailee Nannaa iloiseksi, kiltiksi ja hellyydenkipeäksi tytöksi, joka nauttii rapsutuksista ja ihmisen huomiosta. Nanna tulee toimeen kaikkien ihmisten kanssa ja osaa jo kotikoiran tärkeät opit kuten yksinolon ja sisäsiisteyden. Vapaana Nanna tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta remmissä se saattaa ajoittain rähjätä muille koirille.

30.3.2015
Nanna on löytänyt ikioman, loppuelämän kotinsa, josta sen ei enää koskaan tarvitse lähteä. Tämä koti löytyi lähempää kuin olisi osannut odottaa, sillä kotihoitajat eivät enää halunneet luopua tytöstä <3

 

Varaajana toimi Niina.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.