Kodin saanut: BEBE (nyk. Bella)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

BEBE

* n. 7kk

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

26.01.2013

Bebe on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelia Oana Chiritanin luona. Bebe on löydetty Bukarestin ulkopuolelta pellolta hieman nuoremman pennun kanssa tammikuun alussa. Bebe on nyt onneksi päässyt turvaan Oanan kylpyhuoneeseen ja pikkuiset tytöt asuttavatkin Oanan kylpyammetta tällä hetkellä.

Kaunis nuori neito, Bebe on supersosiaalinen ja oppivainen. Bebe rakastaa kaikkia eikä pelkää juuri mitään. Bebe on varsin normaali, utelias, leikkisä ja rohkea lapsonen. Bebe tulee toimeen myös toisten koirien kanssa loistavasti. Oana on alkanut opettaa Bebelle perus kotikoiran tapoja mm. pannan käyttöä ja hihnassa kävelyä, joka sujuukin jo varsin mallikkaasti. Koska Bebe on todella oppivainen siitä saattaisi olla mitä parhaimmaksi harrastuskaveriksi.

Bebe on saanut jo ensimmäiset rokotuksensa ja on valmis matkustamaan omaa kotiinsa 3-4 viikon päästä. Bebe kasvaa isona n. 15kiloiseksi.

12.04.2013

Bebe alkaa lähestyä noin 6 kuukauden ikää, joka tarkoittaa sitä, että tyttö tullaan steriloimaan piakkoin. Missä on Beben oma koti?

02.05.2013

Bebe on testattu kissojen kanssa ja se ei valitettavasti toimi niiden kanssa, joten Bebe etsii kissatonta kotia. Koirakaverit ovat edelleen Beben mieleen. Bebestä lisätty muutama kuva.

12.05.2013

Bebellä olisi nyt kiire löytää se ikioma koti. Beben löytäneellä rouvalla on kotonaan myös kaksi isompaa koiraa ja kaikkien koirien hoitaminen kerrostaloasunnossa alkaa ottamaan hänen voimilleen. Pahimmassa tapauksessa Bebe joutuu palaamaan kadulle tai menemään koiratarhalle. Olisitko sinä se, jolta löytyisi Bebelle rakkautta ja huolenpitoa, sekä mukavaa touhua, se jolla olisi tarjota Bebelle loppuelämän kotia?

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

14.5.13

Bebe on varattu Suomeen.

 

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: