Päivitetty 27.04.2014

Kodin saanut koira: BELLA C (nyk. Nukka)


BELLA C

* n. 8- vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

HUOM, tulossa Suomeen kotihoitoon 26.4.2014!

 

17.4.2014
Kaunis ja herttainen Bella on rodultaan puhdasrotuinen Chihuahua. Bella on romanialaiseksi koiraksi onnekas, sillä se on saanut elää tähänastisen elämänsä kodissa niin, että siitä on huolehdittu. Tämä siksi, että neiti on vastapalvelukseksi tehnyt omistajalleen pentuja.
Nyt kuitenkaan Bella ei ole enää tullut tiineeksi ja näin ollen se on käynyt entiselle omistajalleen tarpeettomaksi ja siitä on haluttu tämän vuoksi päästä eroon. Omistaja oli toiminut kuitenkin romanialaiseksi hyvinkin vastuullisesti ja toimittanut koirat turvaan, eikä jättänyt esimerkiksi kadulle. Bella asuu siis tällä hetkellä Onevetin klinikalla odottamassa sitä omaa kotiaan johon se pääsisi viettämään leppoisaa koiran elämää yhdessä oman ihmisensä kanssa joka ei sitä enää hylkäisi.

Kotikoiran tausta näkyy Bellasta, se on hyvässä kunnossa ja rakastaa ihmisiä ja niiltä saatua huomiota. Bella viihtyy sylissä ja ottaa nautiskellen rapsutukset ja hellyyden osoitukset vastaan myös täysin vierailta.
Bella on luonteeltaan hyvin ystävällinen, rauhallinen ja miellyttävä koira neiti. Se tulee toimeen muiden koirien kanssa, joskin kovin paljon isommat koirat pientä Bellaa hieman jännittää. Bella on myös valmiiksi sisäsiisti ja osaa muutenkin monia kotikoiralle tarpeellisia asioita, eli pienen pienellä hienosäädöllä neidistä tulee pesunkestävä lemmikki ja rakastettava sohvanvaltaaja. Bella on koira joka ei pidä turhaa meteliä itsestään, mutta chihumaiseen tapaan siltäkin tarvittaessa luonnetta löytyy.

Bella on ehtinyt jo 8-vuoden ikään, mutta neiti on edelleen reipas eivätkä vuodet sitä paina. Painoa pienellä neidillä on ainoastaan 2,5kg.

Iästään huolimatta Bella on edelleen aktiivinen ja tulevan kodin on hyvä huomioida, että neidillä on edessään rodun pitkäikäisyydestä johtuen mahdollisesti vielä monen monta vuotta täyttä koiran elämää.

Mikäli kiinnostuit Bellasta, tutustuthan heti ensi alkuun Chihuahuaan rotuna. Vaikka kyseessä on pieni koira, on sillä hyvin samanlaisia tarpeita kuin isommillakin lajitovereillaan.
Pienten lasten perheeseen emme tule Bellaa luovuttamaan pienen kokonsa vuoksi ja koska emme tiedä sen suhtautumisesta lapsiin.
Bellan tulevan kodin tulee sitoutua neitiin sen loppuelämäksi ja olla valmiita tarjoamaan sille sen arvoista hyvää koiran elämää jonka tämä pieni upea luontoinen neiti ansaitsee.

Bella matkaa Suomeen kotihoitoon jo viikon kuluttua, jotta sen kotikoiran opit eivät ehdi unohtua.

Mahtavinta olisi jos Bella pääsisi tällöin suoraan omaan loppuelämän kotiinsa ettei sen tarvitsisi enää koskaan joutua eroon ihmisistään.

Jos Bella vei sydämesi ja uskot että sinulla voisi olla neidille se oikea koti, olethan pian yhteydessä niin jutellaan lisää.

23.4.2014
Bellasta saatiin suuri määrä yhteydenottoja ja näiden joukosta löytyi se Bellan ikioma loppuelämän koti johon pieni neiti pääsee matkaamaan suoraan Suomeen saavuttuaan.

Bella tulee Suomeen steriloituna, rokotusohjelman läpikäyneenä, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna viiden eri taudin varalta. Bellalla on mikrosiru ja eu-lemmikkieläinpassi.

27.4.2014
Bella saapui eilen omaan rakastavaan kotiinsa, onnea yhteiseen elämään.

 

Kodin etsinnässä auttoi Tanja.

 

Kuvat aukevat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.