Päivitetty 23.04.2014

Kodin saanut koira: CHOCO


 

CHOCO

* n. 3-4-vuotias

* uros

 

 

 

03.01.2014
Tämä komea nuorimies on nimeltään Choco. Choco on päätynyt Anda Murgun tarhalle, Andan tyttären Alinan löytämänä. Alina oli ollut palaamassa kotiin äitinsä tarhalta, kun hän oli löytänyt Chocon keskeltä tietä. Oli ollut pimeää ja Alina oli melkein törmännyt Chocoon, joka oli ollut ylittämässä tietä. Alinan sanoin: Kohtalo laittoi Chocon hänen autonsa eteen tarkoituksena löytää Choco ja toimittaa hänet turvaan.

Choco asustelee nyt Andan tarhalla ja on osoittautunut hyvinkin ”tavalliseksi”, mukavaksi peruskoiraksi. Choco on iloinen ja reipas, mutta ei mikään ad/hd-tapaus. Choco ei ole ujo ja tuleekin mitä mainioimmin toimeen sekä urosten, että narttujen kanssa. Ihmisten seurassa Choco on sosiaalinen ja iloinen.

Choco on iältään n. 3-4-vuotias, pienikokoinen, vielä kastroimaton uros. Choco painaa tällä hetkellä arviolta 10 kiloa. Choco on väritykseltään melko erikoinen ja turkki on nyt jo tarhaoloissakin upean liehuva. Choco tullaan kastroimaan ennen Suomeen saapumistaan.

30.01.2014
Choco on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

23.04.2014
Pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen Choco pääsi viimein saapumaan Suomeen viimeyön Kulkurilennolla. Onnea Chocolle ja perheelle.

Kodin etsinnässä auttoi Johanna

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.