Päivitetty 11.03.2014

DOR


 

DOR

* arvioitu syntymäaika 08-09/2013

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa    

 

 

17.02.2014
Suloinen nuoriherra Dor löydettiin löydettiin harhailemasta Bukarestin kaduilta emonsa Doran kanssa ja toimitettiin Andalle turvaan. Nyt molemmat etsivät omaan kotiaan.

Dorin arvioidaan syntyneen elo-syyskuussa 2013, joten poika on nyt iältään noin 6kk vanha. Dor tulee luultavasti jäämän kokonsa puolesta  pienehköksi . Se on nyt suunnilleen samankokoinen kuin emonsa Dora.

Dor tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta vieraita ihmisiä vähän jännittää ja saattaa aluksi vähän haukkuakkin.  Dor on hieman arka tapaus, mutta varmasti oman kodin saatuaan tottuu  ihmisiin ja rauhoittuu. Dorin käytöstä kissoja kohtaan ei olla päästy vielä testaamaan, mutta nuoren ikänsä puolesta poika luultavasti tottuisi myös kissoihin.

Kotikoiran tavat kuten sisäsiisteys ja remmissä käveleminen ovat pojalle vielä jokseenkin vieraita asioita, joten uuden omistajan tulee olla kärsivällinen ja johdonmukainen Doria kouluttaessaan. Huomioithan, että pennusta kasvaa aikuinen koira, joka elää mukanasi jopa 10-15 vuotta. Ethän siis tee päätöksiä hetken mielijohteesta.

Dor  tullaan luovuttamaan kastroituna,  asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä, mikrosirutettuna ja sillä on oma EU-lemmikkipassi.

11.03.2014
Valitettavasti pieni DOR menehtyi tarhalla.

Varaajana toimi Jenni

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.