Päivitetty 15.07.2021

Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit – OneVet


Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit!

OneVet-klinikka on yksi Kulkurien pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Yhteistyö on jatkunut Kulkurien perustamisesta asti, vuodesta 2012 lähtien. Aluksi yhteistyö perustui adoptiotoimintaan sekä eläinlääkäreiden hoitotoimenpiteiden tukemiseen. Sterilointiyhteistyö on tullut toimintaan mukaan OneVetin kanssa matkan varrella ja jatkaa edelleen kehittymistään.

Bukarestin keskustassa sijaitseva OneVet-klinikka toteuttaa eläinlääkäri Adina Vladutin johdolla vähävaraisille ja eläkeläisille suunnattua lemmikkien sterilointikampanjaa. Lisäksi dr Adinalla on miehensä Dragosin kanssa Cosoban kylässä löytöeläintarha, jonne myös eläinsuojelija Ioana Bodea tuo steriloitavaksi kyläläisten lemmikkejä tai kodittomia eläimiä.

Dr Adinan toimesta eläimiä steriloidaan yhteistyössä Kulkurien kanssa keskimäärin 40 kuukaudessa. Suurin osa steriloiduista eläimistä on narttuja. Eläimet steriloidaan uudessa, sterilointeja varta vasten rakennetussa rakennuksessa.
Löytöeläintarhalla on keskimäärin 150-200 koiranpentua ja aikuisia koiria tarhalla on noin 200. Kissoja tarhalla on puolestaan noin 150. Tarha on kooltaan 1,5 hehtarin kokoinen ja alueella on useita aitauksia, joissa eläimet asuvat. Sadoista eläimistä huolehtii päivittäin yhteensä 8 hoitajaa ja Adina Vladut tekee tarhalla itse 8-10 tunnin työpäiviä sekä varmistaa, että eläimiä hoidetaan vastuullisesti hoitajien toimesta.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.