Päivitetty 28.03.2023

Etsimme some-vaikuttajia! Hae mukaan tarhamatkalle Romaniaan kesällä 2023


Hei some-vaikuttaja!

Olisitko kiinnostunut lähtemään Kulkurien kanssa Romaniaan vierailemaan koiratarhoilla? 

Rescueyhdistys Kulkurit tekee kestävää eläinsuojelutyötä mm. sterilointien, valistuksen ja adoptioiden kautta. Kohdemaamme on Romania, jossa eläinsuojelutilanne on Euroopan huonoimpia, maassa on miljoonia kodittomia koiria. Kulkureilla on Romaniassa seitsemän säännöllistä yhteistyötarhaa, joiden monien kanssa olemme tehneet yhteistyötä Romanian kodittomien koirien eteen jo kymmenen vuoden ajan. 

Vaikuttajahaku on alkanut

Haluamme tehdä Romanian kodittomien koirien ja heitä auttavien eläinsuojelijoiden tilannetta ja Kulkurien toimintaa näkyvämmäksi ja tuoda sitä seuraajiamme, tukijoitamme ja jäseniämme lähemmäksi aina uusilla keinoilla ja näissä merkeissä avaamme nyt ensimmäistä kertaa avoimen vaikuttajahaun, jossa etsimme 2-3 vaikuttajaa mukaamme Romaniaan! 

Tilaisuus on ainutlaatuinen ja takaamme, että matka sisältää suuria tunteita ja unohtumattomia kokemuksia. Haemme mukaan erilaisia vaikuttajia ja erisuuruisia some-tilejä, haethan siis rohkeasti mukaan!

Jos siis sydämesi sykkii koirille ja haluat olla konkreettisesti mukana auttamassa kodittomia koiria antamalla panoksesi vapaaehtoistyön kautta ja pistämällä itsesi likoon niin henkisesti kuin fyysisestikin, tämä on sinun paikkasi! Vierailu Romanian koiratarhoilla voi olla rankkaa ja varmasti tunteita herättävää, mutta myös hyvin palkitsevaa ja antoisaa. 

Matkan ajankohta tarkentuu myöhemmin ja on sovittavissa mukaan valittujen vaikuttajien kanssa, mutta alustavasti ajankohta on toukokuun loppu/kesäkuun alku 2023 ja matkaan tulisi varata noin viisi päivää. Matka on omakustanteinen. Lennot ja majoittuminen kustantavat yhteensä noin 300-600 €. Yhdistys kustantaa vuokra-auton jolla liikumme yhdessä Romaniassa. Ruokailu on Romaniassa edullista. 

Mitä tarjoamme

Kulkureilta matkaan mukaan lähtee kaksi pitkän linjan toimijaa, toiminnanjohtaja Salla ja varainkeruukoordinaattori & some-vastaava Stefanie ja matka suunnitellaan valmiiksi vaikuttajille. Ennen matkaa vaikuttajat ohjeistetaan huolellisesti toimestamme ja matkan aikana ohjaamme ja neuvomme kaikessa tarvittavassa. Matkan aikana teemme some-sisältöä eri kanaviimme ja tarjoamme myös vaikuttajille monipuolisen näkyvyyden kanavissamme. Vaikuttajat saavat tehdä luonnollisesti vapaasti sisältöä omiin kanaviinsa ja kaikenlainen yhteistyö on mahdollista. 

Tapaat matkalla useita satoja erilaisia koiria, innokkaita pentuja, rauhallisia senioreita ja kaikkea siltä väliltä.  Saat ainutkertaisen mahdollisuuden päästä näkemään kodittomien koirien elämää ja romanialaisten koiratarhojen arkea sekä tietysti tutustumaan Kulkurien toimintaan paikan päällä, niin adoptio- kuin sterilointityöhönkin. 

Toimi näin 

Jos kiinnostut, lähetätähän avoimen hakemuksen, joka sisältää ainakin seuraavat asiat:

  • somekanavasi esittely, alustat ja seuraajamäärät
  • miksi haluaisit lähteä matkaan? 
  • millaista koirakokemusta sinulla on? 
  • vapaa sana

Hakemuksen voi lähettää 9.4.2023 mennessä osoitteeseen salla.honkapaa@kulkurit.fi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.