Kodin saanut kissa: GLUSHA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

regina1
* GLUSHA

* n. 2,5 vuotta

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro

Glusha on arka emokissa, joka etsii kissakokenutta ja rauhallista kotia. Glusha on pelastettu Tallinnan kaduilta ja neljä kuukautta sitten se synnytti viisi pentua, joista Abigail, Astrid ja Agnes ovat vielä sivuillamme etsimässä kotia.  Glusha toivoo uudelta kodilta aikaa, kärsivällisyyttä ja rakkautta. Näyttäisi siltä, että parhaiten kotiutuminen tapahtuisi perheen ainoana kissana, mutta katsotaan mihin tilanne kehittyy, kunhan kotihoitopaikka pääsee tutustumaan rouvaan paremmin.

Virolainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu.

Kotihoidossa 10.9.2014
“Glusha ottaa jo vähän rennommin, mutta on vielä melko arka. Liikkuu eniten yöaikaan, mutta käy hiippailemassa myös päivällä. En syötä häntä enää lymypaikkaan, ruokailee kyllä siellä missä ruoka on tarjolla. Glusha tykkää katsella ikkunasta ulos, liekö kaipuuta vapauteen? Näin äkkiseltään voisi sanoa, että ainoaksi kissaksi mieluiten, mutta paremmin varmaan näkee, kun meidän omat aikuiset herrat tulee kotiin. Ihmiselle ei sähise, mutta vaihtaa paikkaa, jos liian paljon yrittää kaveerata. Ollaan sovittu Glushan kanssa, että katellaan tää homma ihan ajan kanssa :)”

Yhteydenotot Marille

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: