Päivitetty 05.12.2014

Kodin saanut kissa: GLUSHA


regina1
* GLUSHA

* n. 2,5 vuotta

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro

Glusha on arka emokissa, joka etsii kissakokenutta ja rauhallista kotia. Glusha on pelastettu Tallinnan kaduilta ja neljä kuukautta sitten se synnytti viisi pentua, joista Abigail, Astrid ja Agnes ovat vielä sivuillamme etsimässä kotia.  Glusha toivoo uudelta kodilta aikaa, kärsivällisyyttä ja rakkautta. Näyttäisi siltä, että parhaiten kotiutuminen tapahtuisi perheen ainoana kissana, mutta katsotaan mihin tilanne kehittyy, kunhan kotihoitopaikka pääsee tutustumaan rouvaan paremmin.

Virolainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu.

Kotihoidossa 10.9.2014
“Glusha ottaa jo vähän rennommin, mutta on vielä melko arka. Liikkuu eniten yöaikaan, mutta käy hiippailemassa myös päivällä. En syötä häntä enää lymypaikkaan, ruokailee kyllä siellä missä ruoka on tarjolla. Glusha tykkää katsella ikkunasta ulos, liekö kaipuuta vapauteen? Näin äkkiseltään voisi sanoa, että ainoaksi kissaksi mieluiten, mutta paremmin varmaan näkee, kun meidän omat aikuiset herrat tulee kotiin. Ihmiselle ei sähise, mutta vaihtaa paikkaa, jos liian paljon yrittää kaveerata. Ollaan sovittu Glushan kanssa, että katellaan tää homma ihan ajan kanssa :)”

Yhteydenotot Marille

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.