Päivitetty 05.04.2022

Hädässä olevaa mummokoiraa ja Paws Care Vetin sterilointityötä tuettu 1832,50 euron suuruisella summalla


Sterilointiyhteistyökumppanimme Paws Care Vet pelasti sterilointipäivässään muutama viikko sitten kadulta huonokuntoisen mummokoiran. Sen vatsaa painoi valtava tyrä, ja se oli kipeän ja väsyneen oloinen.

Ihana Paws Care Vetin porukka otti koiran siipiensä suojaan ja huolehtivat siitä, kunnes koira siirtyi viime viikolla Paws Care Vetin klinikalle sterilointiin ja tyrän poistoon. Leikkauksessa järkyttävä todellisuus kuitenkin selveni: koira oli tiineenä, ja pentujen alkiot kasvoivat tyrän sisällä. Paws Care Vetin eläinlääkäreiden mukaan koira olisi kuollut viimeistään silloin, kun synnytys olisi alkanut.

Leikkaus sujui hyvin ja toipuminen on nyt hyvällä mallilla. Nyt koira on myös steriloitu ja sen elämänlaatu voi parantua edes vähäsen. Leikkaukset, koiran hoito, lääkkeet ja videon päivän ylläpitää klinikalla kustansivat 200 €. Instagramissa saimme niin paljon kyselyitä, miten koiraa voisi auttaa, että pistimme pystyyn minikeräyksen koiran auttamiseksi.

Apua tuli vain päivässä valtavasti ja seuraajamme lahjoittivat yhteensä mummokoiran hoitoon 1 832,5 euroa. Sillä pystyttiin helposti kattamaan 200 euron hoitokulut ja jäljelle jäävä 1 630 euron summa päätettiin ohjata kokonaisuudessaan Paws Care Vetin tärkeään sterilointityöhön. Summalla saadaan steriloitua huikeat 54 koiraa.

Nyt mummokoira on parantunut tyrän poistosta ja steriloinnista ja eilen Paws Care Vetin Bianca kertoi, että koira on ihan piristynyt silmissä ja selvästi voi paljon paremmin. Ja huomaahan sen kuvistakin, miten koiran katse on ihan herännyt henkiin.

Kiitos jokaiselle auttajalle!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.