Paws Care Vet

Paws Care Vet on vuoden 2019 huhtikuussa avattu pieni eläinlääkäriklinikka Romanian Bâldanassa, Dâmbovițan läänissä, noin 35 km päässä Bukarestista. Klinikalla työskentelee yksi eläinlääkäri ja kaksi klinikkaeläinhoitajaa.

Klinikka on syntynyt ja erikoistunut sterilointien suuresta tarpeesta ja siellä tehdään maanantaista perjantaihin 10-15 sterilointia päivittäin. Viikonloppuisin tiimi tekee erinäisiä kampanjoita ympäri Romaniaa, siellä missä tarve on aina kulloinkin suurin. Näinä päivinä tiimi pystyy kahden eläinlääkärin voimin steriloimaan jopa 80 eläintä päivän aikana. Sen lisäksi, että steriloinnit ovat eläimen omistajalle ilmaisia, antaa hoitotiimi myös tarvittaessa muuta hoitoa sitä kaipaaville ja valistavat eläinten omistajia pitämään eläimistään parempaa huolta.

Paws Care Vetin omistaja ja perustaja Bianca Ungureanu pelasti 4 vuotta koiria kaduilta ja ”tappotarhoilta” ja siinä ajassa ymmärsi, että ainoa pysyvä ja järkevä keino auttaa näitä eläimiä on steriloinnit, ja tämän vuoksi Paws Care Vet -klinikka on nyt olemassa. Klinikan toimintavuosien aikana Bianca kertoo havainneensa parannusta Bâldanan kulkukoiratilanteessa, mutta erityisesti keväisin hylättyjä ja apua tarvitsevia pentuja löytyy lähistöltä jatkuvasti.

Paws Care Vet on aloittelemassa yhteistyötä Cornestin kaupungin uuden pormestarin kanssa. Cornesti sijaitsee Bâldanan tapaan myös Dâmbovițan läänissä ja alueella on monia pienempiä kyliä, joissa Bianca tiimeineen suunnittelee sterilointipäiviä jatkossa järjestettävän kuukausittain. Pormestari on sitoutunut tukemaan sterilointitoimintaa alueella mm. tarjoamalla tilat sterilointipäiville sekä järjestämällä kuljetusapua niille paikallisille eläinten omistajille, jotka eivät muutoin pääsisi tuomaan lemmikkiään steriloitavaksi.

Kulkurit on tehnyt Paws Care Vetin kanssa yhteistyötä helmikuusta 2020 lähtien, ja kuukausittain yhdistyksemme sposoroi noin 40 koiran steriloinnit.

Paws Care Vetin toimintaa voit seurata myös heidän Facebook-sivulla.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.