Päivitetty 08.02.2014

Kodin saanut kissa: JAKOB


JAKOB

* n. 4 kk (joulukuussa 2013)

* uros

* Tallinna, Viro.

Kissapojat Joel ja Jakob ovat noin neljän kuukauden ikäinen, mustavalkoinen veljeskaksikko. Kovia pusuttelijoita ja kehruukoneita ja keskenään parhaat leikki-ja painikaverit, nukkuvat poski poskea vasten.

Pentuja oli kaikkiaan neljä, kolme poikaa ja pahnanpohjimmainen musta tyttö, kaikki olivat ylimääräisinä vähällä joutua pois päiviltä, onneksi näin ei käynyt ja nyt ovat madotettuina ja kahdesti rokotettuina valmiita tassuttelemaan omaa kotia kohti. Kaksikko Jakob ja Joel on saapunut kotihoitoon Varsinais-Suomeen, jossa heitä voi käydä tapaamassa sovitusti.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

Kotihoidosta kuulumisia 9.1.2014: Kissojen kanssa on mennyt oikein hyvin. Joel on Jakobia isompi (varmaan koska pitää erityisen paljon syömisestä ja käy aina muutaman kerran santsaamassa) ja hieman rohkeampikin. Molemmat ovat sisäsiistejä ja pitävät silittelystä, kiipeävät syliin ja ovat uteliaita, eivätkä pelkää miehiäkään. Ovat saaneet katsella koiria portin läpi, Joel melkein jo uskalsi haistaa Skyta kuonosta eli varmaan sopisivat myös koiralliseen perheeseen. Kissaan suhtautuivat hyvin kiinnostuneesti ja tulivat heti haistelemaan, siirtyivät suosiolla hieman kauemmaksi kun Navel osoitti, ettei kiinnosta. Eli tulevat varmaan toimeen myös muiden kissojen kanssa.

Jakob ja Joel saivat yhteisen kodin 7.2.2014.

Varaajana toimi Mari

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.